Makuelämyksiä kesänviettäjille Kespron lihatukun tuotteilla

Kespron lihatukku tarjoaa kesän parhaat raaka-aineet jokaisen ravintolan liikeideaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Laadukas asiakaskokemus on etenkin casual-ravintoloiden kesän menestystekijöitä. Kesä tuo ravintoloihin lomalaiset, perheet ja matkailevat seurueet, jotka valitsevat ruokapaikan omien makumieltymysten, aikataulun ja kukkaron perusteella. Rahalle halutaan paras mahdollinen vastine: hyvää ruokaa ja mukava hetki viihtyisässä paikassa. Siksi kesä on casual-ravintoloiden paras näytönpaikka.

Casual dining tarkoittaa kohtuuhintaista ruokaa tasokkaassa ja rennossa ympäristössä. Nopea ja asiakkaan toiveiden mukaan joustava pöytiintarjoilu sekä ystävällinen palvelu yhdessä herkullisten annosten kanssa muodostavat hyvätasoisen casual-ravintolan kivijalan, jolle ravintola voi rakentaa oman menestystarinansa.

Menestyksen takana ovat myös henkilökunnan osaamisen taso, käytettävissä oleva keittiöteknologia ja liikeideaasi sopivat raaka-aineet. Kespron lihatukusta löydät kustannustehokkaat ja maistuvat lihat liiketoimintasi tarpeisiin. Kerro meille, kuinka me voimme auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi.

Lihatukku Kespro suosittelee


Käytä hyväksesi kesän parhaat lihatarjoukset! Esimerkiksi Black Angus -rotukarjan mehukkaasta ja mureasta picanhasta saat grillilistalle huippulaatua todella edullisesti. Kypsennä makurasvan kanssa mediumiksi ja viipaloi tarjolle.

Ostoslistalle

  • 21253202 Jack's Creek Black Angus naudan picanha n. 1,5 kg, AU
  • 21425907 Menu Naudan ulkofileepihvi, 10 kpl à 180 g, SU
  • 21218917 Menu Ylikypsä naudanrinta, 2 x n. 1,7 kg, pakaste
  • 21000834 Menu Naudan lehtipihvi, 20 kpl à n. 130 g, pakaste
  • 21425900 Menu Broilerin lehtipihvi, 2,4 kg, 20 kpl à 120 g, pakaste

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä