Makuelämyksiä kesänviettäjille Kespron lihatukun tuotteilla

Kespron lihatukku tarjoaa kesän parhaat raaka-aineet jokaisen ravintolan liikeideaan.

26.6.2017

Julkaistu

Kespron lihatukku tarjoaa kesän parhaat raaka-aineet jokaisen ravintolan liikeideaan.

Laadukas asiakaskokemus on etenkin casual-ravintoloiden kesän menestystekijöitä. Kesä tuo ravintoloihin lomalaiset, perheet ja matkailevat seurueet, jotka valitsevat ruokapaikan omien makumieltymysten, aikataulun ja kukkaron perusteella. Rahalle halutaan paras mahdollinen vastine: hyvää ruokaa ja mukava hetki viihtyisässä paikassa. Siksi kesä on casual-ravintoloiden paras näytönpaikka.

Casual dining tarkoittaa kohtuuhintaista ruokaa tasokkaassa ja rennossa ympäristössä. Nopea ja asiakkaan toiveiden mukaan joustava pöytiintarjoilu sekä ystävällinen palvelu yhdessä herkullisten annosten kanssa muodostavat hyvätasoisen casual-ravintolan kivijalan, jolle ravintola voi rakentaa oman menestystarinansa.

Menestyksen takana ovat myös henkilökunnan osaamisen taso, käytettävissä oleva keittiöteknologia ja liikeideaasi sopivat raaka-aineet. Kespron lihatukusta löydät kustannustehokkaat ja maistuvat lihat liiketoimintasi tarpeisiin. Kerro meille, kuinka me voimme auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi.

Lihatukku Kespro suosittelee

Käytä hyväksesi kesän parhaat lihatarjoukset! Esimerkiksi Black Angus -rotukarjan mehukkaasta ja mureasta picanhasta saat grillilistalle huippulaatua todella edullisesti. Kypsennä makurasvan kanssa mediumiksi ja viipaloi tarjolle.

21253202 Jack's Creek Black Angus naudan picanha n. 1,5 kg, AU

21425907 Menu Naudan ulkofileepihvi 10 kpl à 180 g, SU

21218917 Menu Ylikypsä naudanrinta 2 x n. 1,7 kg, pakaste

21000834 Menu Naudan lehtipihvi 20 kpl à n. 130 g, pakaste

21425900 Menu Broilerin lehtipihvi 2,4 kg, 20 kpl à 120 g, pakaste

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä