Klassinen fish’n chips myy myös lounaalla

Fish and chips, eli rapeaksi uppopaistettua, sisältä pehmeää kalaa, ranskanperunoita, murskattuja herneitä, tartarkastiketta sekä viinietikkaa, on lohturuoka, joka sopii myös lounastarjoiluun.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock & Kespro

Miten kalaa voi tarjota edullisemmin?

Kalan suosio lounaalla kasvaa, mutta haasteeksi nousee monesti raaka-aineen hinta. Menu-tuoresarjan paneroidut kalatuotteet ovat hintapisteensä ansiosta täydellinen ratkaisu lounasruokiin. Valitse vain haluamasi kala ja tuunaa lisukkeet liikeideaasi sopiviksi. Rapea, paneroitu kala maistuu tunnetusti hyvin asiakkaille!

Panosta myös kala-annoksen kastikkeeseen!

Kastike kruunaa myös kala-annoksen. Kokeile vaihteeksi erilaisia majoneeseja, kuten remoulade- tai tryffelimajoneesia. Aasialaista vivahdetta annokseen saat esimerkiksi makealla chilikastikkeella ja wasabi-majoneesilla.

Menu Harri Veckman Matti Holma Foodsteri

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä