Kuukauden erikoisolut: Brooklyn Special Effects Hoppy Lager 0,4%

Monipuolinen alkoholittomien juomien valikoima vastaa kasvaneeseen kysyntään ja antaa mahdollisuuden kasvattaa ravintola-asiakkaan keskiostosta.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Sinebrychoff

Kuvat

Sinebrychoff

Tarjoa laajasti alkoholittomia vaihtoehtoja

Sober curious -ilmiö kasvaa etenkin nuorempien kuluttajien keskuudessa ja se liittyy laajempaan terveyden ja hyvinvoinnin trendiin. Taustalla on halu toteuttaa terveellistä elämäntapaa ja tehdä juomavalinnat omista lähtökohdista. Sosiaalinen paine alkoholin käyttämiseen on vähentynyt. Trendiä mukaillen alkoholittomien oluiden tuotekehitys on lähivuosina ottanut suuria harppauksia eteenpäin, tuotteiden laatu ja maku ovat nostaneet tasoaan hurjasti, ja valikoima sitä myöten kasvanut ja levinnyt laajasti eri oluttyyppeihin.

Kasvanut ja kehittynyt alkoholiton tuotevalikoima avaa ravintoloille uusia mahdollisuuksia. Alkoholittomien oluiden ja muiden juomien valikoimaan kannattaa panostaa ja tarjota aktiivisesti entistä monipuolisemmin vaihtoehtoja asiakkaille, jotka eivät halua juoda alkoholia tai haluavat vähentää ravintolaillan aikana juotavaa alkoholin määrää.

Testivoittaja Brooklyn Special Effects Hoppy Lager 0,4% vastaa trendin mukaiseen kysyntään

Mainio tuote listalle on Brooklyn Special Effects Hoppy Lager 0,4%. Se on amber lager -tyylinen alkoholiton olut, joka on raikas ja miellyttävän katkera. Oluen leipämäinen maltaisuus ja kuivahumaloinnin sitrusmaisuus ovat täydellisessä tasapainossa, eikä sitä sen vuoksi ensimaistamalla arvaisi alkoholittomaksi olueksi. Brooklyn Special Effects valittiin vuonna 2020 Helsingin Sanomien oluttestissä kirkkaasti ykköseksi.

Olut sopii monenlaisten ruokien seuraan, erinomaisesti muun muassa ruokaisten salaattien, grillatun kanan, toast skagenin ja munakkaiden kanssa nautittavaksi. Juustoista tuore vuohenjuusto on paras pari Brooklyn Special Effects Hoppy Lagerin kanssa.

kk erikoisolut Brooklyn Special Effects 2 1500x1000

Brooklyn tuoteperheessä kattaus eri oluttyyppejä

Suomen myydyin craft-olutbrändi Brooklyn tarjoilee trendikkään kattauksen eri oluttyyppejä kuten pilsiä, IPAa, Pale Alea ja hapanolutta. Oluita on saatavilla pullotuotteina sekä 20 ja 30 litran hana-astioissa. Special Effects Hoppy Lagerin rinnalta löytyy toinen alkoholiton vaihtoehto, Brooklyn Special Effects IPA 0,4%. Se on moderni amerikkalaistyylinen, vahvasti kuivahumaloitu ja sitruksinen India Pale Ale. Olut valmistetaan niin kutsutulla keskeytetyllä käymisellä, jolloin alkoholia ei ehdi muodostua. Lyhyenä käymisaikana olueen ennättää kehittyä halutut maut ja aromit – kuitenkin pitäen alkoholipitoisuuden alle 0,5%. Olut viimeistellään käyttäen sekä humalaa että luontaista humalaöljyä, jotka tuovat olueen sitruksista katkeruutta. Tämän vuoksi Special Effects IPAn makuprofiili vastaa vahvoja IPA-oluita, ilman alkoholia.


Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä. Tutustu erikoisoluiden koko valikoimaamme Kespronet-tilauskanavassa, jossa voit tarkastella tuotteita oluttyypeittäin ja alkuperämaan mukaan listattuna.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä