Puuron monet mahdollisuudet

Ravintoloissa ja hotelleissa tarjottavat puurot ovat usein hyvin perinteisiä. Aamiaispuuron raaka-aineista, kuten kaurasta, riisistä ja ohrasta voi valmistaa asiakkaita hurmaavia makuelämyksiä eri tekniikoita ja haudutusaikoja hyödyntäen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Asiakaskunnan koostuessa perinteisemmistä nautiskelijoista tarjoa perinteisiä puuroja. Personallisuutta ja elämyksellisyyttä arvostaville asiakkaille kannattaa tarjota trendikkäämpiä puuroja kuten chiansiemen-tuorepuuroa tai pitkään haudutettua lämmintä ohrapuuroa.

Tiedätkö, milloin puurosi on hurmannut aamiaisasiakkaan?

Puuro on hurmannut, kun siitä keskustellaan aamiaishetkessä ja kysytään jopa miten puuro on valmistettu. Parhaimmillaan tämä hurmaava kokemus on jaettu sosiaalisessa mediassa. Puurot ovat aamiaisravintoloiden käyntikortteja. Hyvät puurot muistetaan ja ne jättävät positiivisen muistijäljen asiakkaiden mieliin.

Tuorepuurojen valmistus- ja tarjoiluprosessi on hyvin helppo, mutta perinteisesti Suomessa puurot ovat olleet lämpimiä. Puurot ovat raaka-ainekustannuksiltaan melko maltillisia ja tästä syystä niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin kannattaa uhrata keittiössä tuotekehitysresursseja.

Resepti: Chiansiemen-tuorepuuro

Ostoslistalle:

Näin valmistat:

  1. Sekoita ainekset ja anna turvota yön yli jääkaapissa.
  2. Viimeistele puuro esille laitettaessa tuoreella omenalla ja mintulla.

Resepti: Ohrapuuro

Ostoslistalle:

Näin valmistat:

  1. Kiehauta vesi ja lisää ohrasuurimot joukkoon.
  2. Keitä 20 minuuttia välillä sekoittaen, kun neste on lähes kokonaan imeytynyt suurimoihin.
  3. Lisää maito, kerma sekä suola ja keitä hiljalleen vielä n. 20 minuuttia, kunnes rakenne on sopiva ja ohenna tarvittaessa esim. kermalla.
  4. Viimeistele puuro ruskistetulla voilla, leipäjuustolla ja lakkahillolla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä