Suomalaista porsaanlihaa kesän listoille!

Kesä ja kauan odotettu grillikausi on jälleen korkattu! Ammattikeittiöiden grilleissä tirisevät nyt vastuullisesti tuotetut, maukkaat ja mehevät possunlihat, joista valmistat kätevästi kesäsesongin maistuvimmat tarjottavat.

Julkaistu

Teksti

HKscan

Kuvat

HKScan

Moni kokki vannoo grillauksessa porsaanlihan nimeen, sillä lihan sisältämä rasva antaa lisää makua ja mehevyyttä lopputulokseen. Kiireiseen kesäsesonkiin helpotusta tuo HKScanin kypsien lihojen valikoima, jota hyödyntämällä nopeutat työtäsi mausta ja laadusta tinkimättä.

Odotettu uutuus! – Viljaporsaan ribsit

Porsaan ribsit ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten grillisuosikkina, eikä ihme, sillä hitaasti haudutettujen ja mureiden ribsien makua on vaikea vastustaa. Koska raaka possunkylki vaatii pitkää haudutusta ja kärsivällisyyttä, me olemme hoitaneet kypsennyksen puolestasi. Sinun tarvitsee vain grillata tuote ja maustaa omien makumieltymysten mukaiseksi. Kypsillä HK Viljaporsaan luullisilla backribseillä loihdit helposti hyvää!

Perinteisesti bbq-tyyliin maustetut ribsit saavat uuden ulottuvuuden, kun ne maustaa maailman mauilla. Inspiroidu kokkiemme kehittämistä resepteistä ja nosta Miso Ribsit ja Kookos Ribsit kesälistoille!

HKScan ribs miso

Miso & seesaminsiemen ribsit

3 kg HK Viljaporsas Ribs, kypsä, pakaste
0,3 kg misotahna
0,007 kg hunaja
0,05 kg riisiviinietikka
mustapippuria
1 dl kuumaa vettä
seesaminsiemeniä

Yhdistä ainekset ribsejä lukuun ottamatta. Ohenna seosta kuumalla vedellä, kunnes siitä tulee tasaisen notkeaa. Sivele tahna ribsien pintaan ja paista 180 °C uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele kuumille ribseille seesaminsiemeniä ja nauti!

HKScan ribs kookos

Kookos & chili ribsit

3 kg HK Viljaporsas Ribs, kypsä, pakaste
0,05 kg valkosipulinkynsi, lastuina
0,14 kg maapähkinä
0,27 kg kookoshiutale
0,07 kg sriracha
0,07 kg rypsiöljy
0,35 kg kookoskerma
0,07 kg Ketjap Manis soijakastike
kuivattua chiliä

Leikkaa valkosipuli ohuiksi viipaleiksi. Paahda maapähkinöiden ja kookoshiutaleiden kanssa 160 °C uunissa 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki. Aja kutterissa srirachan ja rypsiöljyn kanssa tahnaksi. Lisää tahna ja kookosmaito kattilaan. Keitä 10 minuuttia. Mausta Ketjap Manis -soijakastikkeella ja kuivatulla chilillä. Kuorruta ribsit kastikkeella ja paista 180 °C uunissa noin 15 minuuttia.

HKScan hampurilainen

Ylikypsä kylki – possua parhaimmillaan

Ribsien ohella toinen suosikkiliha grilliin on HK Rypsiporsas® Ylikypsä kylki. Käyttövalmis, juuri sopivan kypsäksi haudutettu kylkipala sopii mm. burgereiden täytteeksi ja rapeaksi grillattuna myös sellaisenaan tarjottavaksi.

Herkullista ja vaivatonta grillikesää!

21615868 HK Viljaporsaan Ribs, kypsä, pakaste

20969570 Rypsiporsas® Ylikypsä kylki

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä