Uudet Segafredo maitokahvijuomat kehitettiin aikuiseen makuun

Kespron blogissa Jenni Huusko: "Meira toi elokuun lopussa markkinoille täysin uudenlaiset, käyttövalmiit Segafredo maitokahvijuomat. Ne kehitettiin alusta alkaen suomalaisten kuluttajien makuun kuluttajatutkimusten ohjatessa tuotteen kehitystyötä."

Julkaistu

Teksti

Jenni Huusko

Kuvat

Meira Oy

Kaupallinen yhteistyö

Meira Oy

Tutkimme markkinoita ja huomasimme, että laadukkaille, aikuiseen makuun suunnatuille, vähemmän makeille kahvijuomille on olemassa selvä kysyntä. Siksi päätimme tarttua tuotekehitysprojektiin ja kehittää uudenlaiset, aidosta italialaisesta kahvilamaailmasta ideansa ja makunsa saavat kahvijuomat. Konseptin ja tuotteiden kehitystyö tehtiin meillä Meiran tuotekehitystiimissä, ja olemme siitä aivan erityisen ylpeitä.

Uudet Segafredo kahvijuomat

Kahvijuomamme perustuvat italialaistyyliseen, tummapaahtoiseen, Rainforest Alliance -sertifioituun kahviin. Segafredo Latte Macchiatossa laadukas kahvi yhdistyy raikkaaseen maitoon. Tämä juoma sisältää 30 % vähemmän sokeria kuin valmiit maitokahvijuomat keskimäärin. Pehmeä ja samettinen Segafredo Caramel Macchiato on hemmotteleva yhdistelmä vahvaa kahvia, raikasta maitoa sekä herkullista karamellia. Segafredo Vanilla Espresso + Milk juoma sisältää kahvin ja maidon lisäksi hienostunutta vaniljaa.

Uudet kahvijuomamme tuovat raikkaan piristyksen arkeen. Olemme saaneet niiden mausta paljon kiitosta asiakkaitamme. Kuluttajille juomat on helppo ottaa mukaan. Ammattikäytössä ne ovat mitä parhaita on-the-go vitriinituotteita, mutta niistä voi myös kätevästi ja kustannustehokkaasti rakentaa erilaisia kahvijuomia ja drinkkejä tarjolle. Meiran barista loihti muutaman esimerkkireseptin asiakkaitamme varten. Niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, nyt kun pikkujoulukausi lähestyy.

frozen cinnamon latte martini 1500 x 1000 px

Frozen Cinnamonlatte Martini

Ei jäätelö, ei pirtelö, vaan Frozen Martini

Tarvitset:
Segafredo Latte Macchiato -kahvijuomaa jääpaloiksi jäädytettyä (n. 6 jääpalaa)
1 tl Meira luomu kanelia
½ tölkkiä Segafredo Latte Macchiato -kahvijuomaa

Valmistus:

  1. Laita kaikki ainekset blenderiin
  2. Aja tasaiseksi
  3. Kaada kahteen lasiin
  4. Koristele kanelilla ja kahvipavuilla

frosty holiday digestive 1500 x 1000 px

Frosty Holiday Digestive

Tämä digestiivi on helppo valmistaa, mutta vaatii hieman alkuvalmisteluja etukäteen. Perinteinen digestiivi tai kahvi-avec saa täysin uudenlaisen, kun jääpalat eivät olekaan vedestä tehtyjä.

Tarvitset:
Segafredo Vanilla Espresso + Milk -kahvijuomaa jääpaloiksi jäädytettynä
4 cl Irish creamia, Baileysia tai melkeinpä mitä tahansa kermalikööriä

Valmistus:

  1. Laita Segafredo Vanilla Espresso + Milk -jääpalat lasin pohjalle
  2. Kaada likööri jäiden päälle

Vinkki: Jos teet useita juomia samanaikaisesti, tee nämä ensimmäisenä, niin jääpalat ehtivät hieman sulaa juoman sekaan!

Jenni Huusko henkilökuva 1500 x 1000 px Jenni Huusko
Innovaatio- ja tuotekehityspäällikkö
Meira

Kirjoittaja vastaa Meirassa kahvijuomien kehitystyöstä yhdessä Meiran tuotekehitystiimin kanssa. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa sekä vähittäiskauppaan että Food Service -asiakkaille. Meiran Missio on "Reilusti Parempiin hetkiin", joka sisältää lupauksen jatkuvasta kehityksestä sekä vastuullisesta toimintatavasta. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä