Uunibataatti toimii sekä buffetissa että lautasannoksissa

Uuniperuna on ollut suomalaisten kestosuosikki jo vuosia. Bataatti tuo vaihtelua tälle klassikolle. Bataatin makumaailma ja koostumus toimivat sekä buffet-ruokailussa että lautasannoksissa. Täytteitä varioimalla saat useita vaihtoehtoja lounaslistalle.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Uuniperuna on ollut suomalaisten kestosuosikki jo vuosia. Bataatti tuo vaihtelua tälle klassikolle. Bataatin makumaailma ja koostumus uunikypsennettynä toimivat sekä buffet-ruokailussa että lautasannoksissa. Täytteitä varioimalla saat useita vaihtoehtoja lounaslistalle.

Kypsennä aamulla isompi määrä pestyjä bataatteja 225 asteessa suolapedillä. Lämmitä serviisissä ennen nostoa 250 asteessa ja leikkaa kuori auki. Uunibataatti sopii myös linjastoon, kun täytteet laittaa kipoissa esille erikseen. Uunibataatti on tehokas, nopea ja herkullinen lounasannos.

Täytevinkit uunibataatille

Mustapapuja
Paista esikeitetyt mustapavut pikaisesti valkosipulin ja savustetun paprikajauheen kanssa. Koristele annos tuoreella inkiväärillä ja korianterilla.

Tonnikala-babylehtikaali
Yhdistä Sea Value Tonnikala (MSC) vegaanisen majoneesin kanssa. Viimeistele annos limenmehussa pyöritellyllä babylehtikaalimixillä.

Parmesan-broileri
Hyödynnä valmiiksi grillattuja broilerikuutioita. Sulata kuutiot ja yhdistä majoneesiin, lisää joukkoon kapriksia ja reilusti tuoretta lehtipersiljaa. Viimeistele parmesaanilla ja tuoreella sitruunankuoriraasteella.

Viimeistele

Raastettu sitruunankuori tuo aromikkuutta uunibatattiin.

Tuotteet

20805684 Bataatti punainen ES/PT 1 lk
21593312 Parmigiano Reggiano DOP raaste 1 kg
21507373 Menu Vegaanimajoneesi 60 % 5 kg
21670869 Menu Babylehtikaalimix 200 g
20804821 Lime Brasilia 1 lk
21620904 Menu Savupaprika jauhettu 500 g

Uunibataatti Lautanen: G. Benedikt Lifestyle pastalautanen ebony

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä