Halloweenin hurjin burgeri on musta

Musta ja oranssi ovat halloween-juhlien klassikkovärit. Katso näppärät vinkkimme juhlaruokien valmistamiseksi.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Burgereiden uusi musta on musta burgerisämpylä. Sen avulla on helppo suunnitella kiinnostavia burgerituotteita. Valitse yhtä tummanpuhuvat täytteet tai luo erilaisia väri- ja makukontrasteja. Mustan halloweenburgerin väliin oranssiksi pihviksi voi valita vaikka Menu Kypsän bataattikiekon ja kastikkeeksi Menu Chilimajoneesin. Muista lisätä burgerin kylkeen bataattiranut.

Uusi muusi

Suositut bataattiranut, paahdetut bataattilohkot tai uunibataatit saavat nyt rinnalleen vegaanisen, kaurakermaisen Menu Kypsän bataattimuusin. Täyteläisen makuisen valmiin soseen avulla teet ruokalistastasi entistä monipuolisemman ja ajankohtaisemman. Bataattimuusi toimii perunasoseen tavoin esimerkiksi laatikkoruoissa, gratiineissa, rieskoissa ja piiraissa.

Bataattimuusia valkoisessa kulhossa

Tunnusta kauden väriä!

Kurpitsajuhlan teemavärit löytyvät Menu-sarjan uusista laadukkaista lautas- ja kahviliinoista.

Katso myös muut vinkkimme halloweeniin ja syksyn juhliin >>>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä