Uusia hintapisteitä lounaalle

Hintapiste-ajattelun avulla räätälöidyillä tuotteilla ja palveluilla saavutetaan parempi kannattavuus ja tavoitetaan laajempi potentiaalinen asiakaskunta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Verottajan määrittelemä ravintoedun arvo on perinteisesti määritellyt lounaan hintoja. Kuluttajien ostokäyttäytymisen polarisoituminen on kuitenkin jatkunut jo useamman vuoden ajan. Osa haluaa lounaan olevan helppoa, nopeaa, yksinkertaista ja edullista, kun taas toiset ovat valmiita käyttämään enemmän aikaa ja rahaa.

Grocerant-ilmiö vauhdittaa lounaskilpailua

Kaupat ovat tulleet voimakkaasti lounastarjontakilpailuun mukaan, joten ravintoloidenkin on vääjäämätöntä miettiä lounastarjonnan kokonaisuutta. Ravintoetu voi määritellä myös tulevaisuudessa noutopöydän tai peruslounaan tason, mutta on kuitenkin mahdollista ajatella useampaa hintapistettä.

Esimerkiksi take away -rasiallinen sosekeittoa tai leivän kanssa voisi maksaa 5 €, kun taas joku toinen annos jälkiruoan ja cappuccinon kanssa voisi maksaa 20 €.
Anssi Nurminen, Kespro

AdobeStock 158524697 keitto leipa

Tarjoa sopivan hintapisteen ratkaisuja

Esimerkiksi take away -rasiallinen sosekeittoa tai leivän kanssa voisi maksaa 5 €, kun taas joku toinen annos jälkiruoan ja cappuccinon kanssa voisi maksaa 20 €. Sosekeiton valmistamisessa Menu Perunakeittopohja toimii nopeana, tehokkaana ja maukkaana osana sosekeittoratkaisua.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä