Uutta Vihannestukku Kespron valikoimassa

Vihannestukku Kespron Menu-sarjan kasvikset ovat lupaus tutkitusta laadusta ja tuoreudesta – katso listaus odotetuista uutuuksista, joilla keittiön tehokkuutta on helppo parantaa – tuoreudesta tinkimättä!

Julkaistu

Kasvisruokailun sekä runsaasti kasviksia sisältävän sekaruokailun suosion kasvu ravintola-asiakkaiden keskuudessa ovat olleet keskeisiä tekijöitä, joiden ansiosta tuoreiden kasvisten osuus osana ravintoloiden tarjontaa on kasvanut – ja jatkaa kasvuaan edelleen – liikeideasta riippumatta.

Ravintoloiden kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön ansiosta Vihannestukku Kesprossa ymmärretään hyvin erilaisten ravintoloiden tarpeita, joita tuoreiden kasvisten käyttöön sekä sen kasvattamiseen usein liittyy.

Siksi sesonkien mukaan elävän vihannestukkuvalikoiman ohella Vihannestukku Kespron asiakkaille on tarjolla jatkossa trendikkäästi päivittyvä ja entistäkin monipuolisempi kokoelma esikäsiteltyjä ja käyttövalmiita tuoreita kasviksia. Niitä lisäämällä keittiön tehokkuutta, hävikkiä ja kustannuksia on helppo hallita – tarjonnan tuoreudesta tinkimättä!

Vihannestukku Kesprossa kunniatehtävämme on tukea Suomen foodservice-markkinaa kasvisten käytössä ja sen kasvattamisessa tarjoamalla ravintoloille laajan, ajankohtaisen, vastuullisen ja sesonkien mukaan päivittyvän vihannestukkuvalikoiman ravintoloiden vaihteleviin tilanteisiin ja tarpeisiin.

ravintola keittiöhenkilökunta

Uutta Vihannestukku Kespron arvostetussa Menu-kasvisvalikoimassa:

Menu Kurkkusuikale 5mm 1kg

Odotettu ohuempi uutuus kurkkusuikalevalikoimaan! Huipputuote osana salaattitarjontaa tai esimerkiksi tacojen tai burritojen täytteenä. Kokeile myös valutettuna vaikkapa tzatzikiin.

Raaka-aineet: Kurkku Myyntierä: 1 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706788

Menu Kesäkurpitsakuutio 20mm 1kg

Menu Kesäkurpitsakuutio sopii hyvin muun muassa pikkelöintiin, kasvislisukkeisiin, salaatteihin sekä kypsennyksen loppuvaiheessa kastikkeisiin ja keittoihin. Kokeile myös pasta- ja vuokaruoissa!

Raaka-aineet: Kesäkurpitsa Myyntierä: 1 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706785

Menu Kesäkurpitsasuikale 5mm 1kg

Menu Kesäkurpitsasuikale on erinomainen wokeissa, salaateissa tai trendikkäästi pikkelöitynä. Kokeile lisätä myös kasvispihvimassaan tai suolaiseen leivontaan.

Raaka-aineet: Kesäkurpitsa Myyntierä: 1 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706787

Menu Crunchy greens pannukaalisekoitus 500g

Raaka-aineiltaan trendikäs, purutuntumaltaan koukuttavan rapea ja visuaalisesti näyttävä käyttövalmis kasvissekoitus, jonka avulla kasvisten osuuden kasvattaminen tarjonnassa onnistuu vaivatta. Menu crunchy greens -kasvissekoitus sopii erinomaisesti sellaisenaan marinoituna salaattitarjontaan mutta lisäksi sen käyttömahdollisuudet ruoanvalmistuksessa ovat loputtomat! Kokeile itse tehdyissä kasvispihveissä, wokeissa, osana kastikkeita tai lisukkeita tai keitoissa, joista kaikkiin sekoitus tuo tuoretta ilmettä ja makua.

Raaka-aineet: keräkaali (40%), punakaali (25%), mustakaali (20%), porkkana (10%), lehtikaali* / savojinkaali* (5%) (* sesongista riippuen) Myyntierä: 1 x 500g Tilaustiedot: SAP: 21713198 (Tilattavissa vko 38 alkaen.)

Menu Wok mix sokeriherne

Ihanan makeat ja rapeat sokeriherneet tuovat tähän wok-kasvissekoitukseen trendikästä särmää. Sokeriherneiden lisäksi sekoituksesta löytyy lehtikaalia, väripaprikoita, porkkanaa, sipulia ja kesäkurpitsaa. Tässä on todellista potentiaalia uudeksi suosikkikasvissekoitukseksi!

Raaka-aineet: kesäkurpitsa (30%), paprikamix (20%), porkkana (20%), sipuli (15%), sokeriherne (10%), lehtikaali (5%) Myyntierä: 1 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706436

Menu Wok mix parsakaali 1kg

Menu Wok mix parsakaali on värikäs, näyttävä ja laadultaan erinomainen kasvissekoitus, jonka suunnittelussa ja leikkuukoissa on otettu huomioon kasvisten poikkeavat kypsymisominaisuudet. Tuore sekoitus koostuu suosituimmista kasviksista ja soveltuu monipuoliseen ruoanlaittoon. Huipputuote myös suolaisessa leivonnassa. Kokeile ja ihastu!

Raaka-aineet: kesäkurpitsa (30%), väripaprikamix (20%), sipuli (15%), porkkana (20%), parsakaali (15%) Myyntierä: 1 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706793

Menu punajuurilohko 1kg

Työtä säästävä valmiiksi kuorittu ja lohkottu raaka punajuurilohko on maustamista ja kypsennystä vaille valmis luottotuote ravintolassa. Säilöntä- ja lisäaineeton tuote takaa aidon tuoreen punajuuren maun ja rakenteen. Kokeile paahdettuna tai paistettuna lisukkeissa tai salaateissa.

Raaka-aineet: Punajuuri (raaka) Myyntierä: 2 x 1kg Tilaustiedot: SAP: 21706790

Menu punajuurisuikale 1kg

Hurjan työmäärän keittiössä säästävä raaka Menu punajuurisuikale sopii kypsennettäviin kasvislisukkeisiin sekä laatikko- ja keittoruokiin. Kokeile myös omatekoisissa punajuuripihveissä, korvaa esimerkiksi osa jauhelihasta lihapihvejä valmistettaessa tai lisää suklaakakkutaikinaan yllättäväksi mehevöittäjäksi! Säilöntä- ja lisäaineeton tuote takaa aidon tuoreen punajuuren maun ja rakenteen.

Raaka-aineet: Punajuuri (raaka) Myyntierä: 2 x 1KG Tilaustiedot: SAP: 21706791

Menu punakaalisuikale 1kg

Menu Punakaalisuikale tuo vaihtelua valkokaalille ja viehättävää väriä tarjontaan. Sellaisenaan tai marinoituna salaatteihin sekä monipuoliseen ruoanvalmistukseen sopiva punakaalisuikale on ehdoton lisä vakiotilauslistalle!

Raaka-aineet: Punakaali Myyntierä: 2 x 1kg Tilausnumero: SAP: 21706792

Menu-uutuudet-9kpl-syksy2020

3 syytä käyttää valmiiksi pestyjä ja pilkottuja tuoreita kasviksia

1. Keittiön tehokkuus paranee

Valmiiksi pestyjen ja pilkottujen tuoreiden kasvisten ansiosta arvokas työaika säästyy raaka-aineiden esikäsittelyn sijaan maustamiseen, varsinaiseen ruoanvalmistamiseen sekä kaikkeen siihen, millä ravintola-asiakkaat todella hurmataan.

2. Hävikinhallinta helpottuu

Kaikki kasvis on käytettävissä, ja kierrätykseen menee ainoastaan itse pakkaus! Tuoreita kasviksia käsitellessä jäljelle jää usein muun muassa kuoria, kantoja ja pakkausmateriaaleja, jotka kerryttävät ruoanvalmistuksessa syntyvää hävikkiä.

3. Mahdollistaa omaleimaisuuden tarjontaa valmistettaessa

Valmiita sekoituksia ja esikäsiteltyjä kasviksia on helppo yhdistellä keskenään ja twistata loputtomasti oman mielen ja tarpeen mukaan! Mikään ei myöskään estä lisäämästä joukkoon esimerkiksi sesongin makuja tai yrttejä. Laajasta vihannestukkuvalikoimastamme löydät taatusti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Ajatuksesi, toiveesi ja palautteesi on meille tärkeä

Mitä mieltä olit uutuuksista? Tai mikäli toivot Vihannestukku Kespron valikoimaan jotain muuta tuotetta, jotain erityistä tai koet, että valikoimaamme pitäisi jotenkin muuten kehittää, otathan yhteyttä omaan myyjääsi, Kespron asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen kesprovihannestukku@kesko.fi. Teemme nimittäin aidosti mielellämme kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme parhaamme mukaan.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä