Vettä ja leipää

Kuinka paljon vedellä ja leivällä voisikaan tehdä liikevaihtoa? Tähän pohdintaan monet kahvila- ja pikaruokayrittäjät ovat törmänneet.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Katetuottoa kestosuosikeilla

Suomessa on useita leipien ympärille liiketoimintansa suunnitelleita kahviloita ja ravintoloita. Kuluttaja tulee usein ostamaan leivän sekä veden tai veden sekä leivän. Kumpi ohjaa valintoja ja lisämyyntiä? Vastaus vaikuttaa hinnoitteluun ja valittuihin liiketoimintakonsepteihin.

Menu-tuotesarjan uudet valmiiksi kypsät, halkaistut patongit soveltuvat erittäin hyvin kahviloiden täytettyjen leipien tarjontaan. Rustiikkiset patongit ovat Suomessa valmistettuja, herkullisen makuisia ja näyttäviä. Paahdettu voi tuo täytetyille leivillekin uutta särmää.

Vain Kesprosta tuotteiden vesivalikoima täydentyy kolmella 0,33 l -uutuudella. Vesivalikoima kannattaa pitää laajana, koska tämän päivän kuluttajien mieltymykset ovat hyvin moninaisia. Kaiken lisäksi vesien myyminen on erittäin hyvin katteellista myyntiä.

Ostoslistalle:

Reseptivinkki: Paahdettu voi

Mitkä ovatkaan edut käyttäessä paahdettua voita?

  • Antaa paljon herkullista makua
  • On yksinkertaista valmistaa
  • Säilyy suhteellisen pitkään
  • Kestää pakastamista

Ostoslistalle:

Valmista näin:

  1. Kuutioi voi ja ruskista puolet kattilassa.
  2. Laita loput voikuutiot teräskulhoon ja kaada ruskistettu voi päälle. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Vaahdota huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi ja mausta halutessasi suolalla.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä