Karri Gardemeister: "Laaja ja syvä palvelu mahdollistaa erikoistumisen"

Kespron markkinointijohtaja Karri Gardemeisterin mielestä ravintoloiden syvä erikoistuminen on mahdollista vain laadukkaiden raaka-aineiden avulla. Siksi Kespro palvelee koko foodservice-alaa markkinoiden laajimman palvelu- ja tuotekattauksen kera.

Julkaistu

Teksti

Kespro

1. Jotta asiakkaamme menestyisivät, meidän pitää pystyä palvelemaan laajasti ja syvästi

"Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme ja markkinoimaan niin heidän osaamistaan kuin meidän omaamme. Laajan ja syvän palvelun huutoon vastaamme tulevaisuudessakin. Samalla kun maailma on auennut meille, ovat maailman ruokakulttuurit tulleet myös lähemmäksi. Näemme, mitä muualla tapahtuu ja mitä meillä täällä kotona on. Makumme jalostuvat, haluamme syödä sitä mitä oli siellä reissulla, tai sitä, mitä ystävämme teki mökillään Aasiasta inspiroituneena. Opimme jatkuvasti uusista mauista ja otamme vaikutteita. Ulkona syömisen markkina vastaa tarpeeseen, ravintolat erikoistuvat ja rakentavat omia näkemyksiään."

2. Erikoistuminen tarkoittaa syventymistä

"Ravintola-asiakkaiden vaatimukset nousevat ja niihin pitää pystyä vastaamaan. Ainoa keino menestyä on ymmärtää asiakasta, tarjota odotusten mukaista laatua omalla näkemyksellä viimeisteltynä ja palvella hyvin. Asiakkaat osaavat jo odottaa ravintolalta syvälle menevää erikoisosaamista, ja he ymmärtävät, mitä ulkona syöminen voi tänä päivänä olla. Näiden nousevien vaatimusten keskellä raaka-aineet, niiden toimitusvarmuus ja muut liiketoimintaa tukevat palvelut nousevat arvoonsa."

3. Kespro pystyy palvelemaan laajasti

"Laadukkaat raaka-aineet mahdollistavat ravintoloille syvän erikoistumisen, oli tarve sitten käsityönä leikatulle lihalle, laadukkaille mereneläville, hedelmille ja vihanneksille, juomille, astioille tai pesuaineille annostelijoineen. Oma logistiikkamme palveluineen kuljettaa koko Suomeen. Laadukas erikoistuminen vaatii aikaa. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös liiketoimintaa tukevia palveluita, kuten Raportit-palvelun, Ravintolatukku-palvelun ja Foodsterit, jotta te voitte keskittyä enemmän ja paremmin laadukkaaseen ruokaan ja asiakaspalveluun."



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä