Festarikausi alkaa: vastuullinen ruokapakkaus vahvistaa brändiä

Kespron blogissa myyntipäällikkö Tommi Tenhunen: "Kesän ulkotapahtumissa ruoalla on merkittävä rooli onnistuneen tapahtumaelämyksen luomisessa. Ruokien tarjoilurasialla on merkitystä osana kokonaisuutta. Pakkauksen valinta kertoo myös yrityksen arvoista."

Julkaistu

Teksti

Tommi Tenhunen

Kuvat

Fredman Group

Kaupallinen yhteistyö

Fredman Group

Festariruokaan soveltuvaan elintarvikepakkaukseen kohdistuu useita laatuvaatimuksia, jotta ruoan maku, ulkonäkö ja ruokaturvallisuus ovat mintissä. Pakkauksen vastuullisuus on myös ensiarvoisen tärkeää, yhtä lailla tiedostavien tapahtumavieraiden kuin ympäristön näkökulmasta.

Oman ruokatuotteen ja brändin arvoa voi nostaa huomioimalla nämä seikat elintarvikepakkausta valitessa sekä hyödyntämällä pakkaus omaa viestiä vahvistavana markkinointikanavana.

Fredmanin kartonkinen ja kierrätettävä “festarivuoka” on kehitetty tähän tarkoitukseen. Kespron Taste & Inspirations -tapahtumakiertueella esiteltävään Comple®-festarivuokaan on painatettu tyylikäs ruoka-aiheinen kuvitus, joka kertoo pakkauksen vastuullisuudesta. Festarivuoka yhdistää tyylikkään designin ja vastuullisuuden.

Fredmanin festarivuoka, kuten muutkin Comple®-sarjan kartonkivuoat, täyttää nämä laatu- ja vastuullisuusvetoiset valintakriteerit. Yksi vuokien käytännön etu on korkea lämmönkesto (-40ºC - +200ºC 30 min. ajan), mahdollistaen annosten lämmityksen vuokineen uunissa. Comple®-sarjan vuoat tulevat Fredmanin tehtaalta Raumalta.

4 vinkkiä - valitse brändiäsi tukeva elintarvikepakkaus festariruokiin näin:

 • Helppo kierrätettävyys tapahtumakävijöille
  Monet tapahtumat edellyttävät kierrätettävien pakkausmateriaalien käyttöä. Varmista, että pakkauksen voi kierrättää kartonkijätteeseen. Tieto siitä pakkauksessa kertoo brändisi arvomaailmasta.

 • Olosuhteiden vaatima käytettävyys ja lämmönkesto
  Laadukkaassa ateriarasiassa tarjoiltu annos näyttää ja maistuu niin hyvältä, että se jää asiakkaan mieleen. Rasian on oltava turvallinen kylmä- tai lämpövitriinistä tarjoiltuna. Tuleeko rasian kestää korkeita uunilämpötiloja ja kuljetusta?

 • Vastuulliset raaka-aineet elintarvikepakkauksen valmistuksessa
  Valitse kotimainen, uusiutuvista raaka-aineista ympäristöystävällisesti valmistettu elintarvikepakkaus. Asiakkaasi arvostavat valintaasi, joka tukee kotimaista työtä.

 • Brändin mukainen design
  Tyylikäs, vastuullisuutta henkivä elintarvikepakkaus on viesti yrityksesi arvopohjaisesta valinnasta. Jos haluat kertoa oman brändiviestisi, valitse omalla painatuksella räätälöitävä kartonkirasia.


Tule suunnittelemaan oma festarivuokasi kesän tapahtumiin Taste & Inspirations -tapahtumakiertueella!

Tommi Tenhunen blogikuva2 2024

Tommi Tenhunen
Myyntipäällikkö
Fredman Group

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä