Kespro ja Food Camp Finland laajentavat yhteistyötä palveluliiketoimintamallin kehittämisessä

Kespro ja Food Camp Finland laajentavat yhteistyötään Kespron palveluliiketoimintamallin kehittämisessä. Yhteistyö sisältää liiketoimintakonseptien kehitystyötä, sisällöntuotantoa ja henkilökunnan koulutusta.

Julkaistu
Kespro
kuvat

Kespro ja Food Camp Finland laajentavat yhteistyötään Kespron palveluliiketoimintamallin kehittämisessä. Yhteistyö sisältää liiketoimintakonseptien kehitystyötä, sisällöntuotantoa ja henkilökunnan koulutusta.

Kespro kasvaa yhä nopeammin palveluliiketoiminnassa, jossa Kespro tarjoaa asiakkailleen tukkupalvelujen lisäksi niin tuotekehitystyötä kuin muitakin liiketoiminnan kehittämispalveluja. Food Camp Finlandin kanssa Kespro terävöittää palveluliiketoimintamalliansa entistäkin asiakaslähtöisemmäksi. Yhteistyön laajentaminen tarjoaa uudenlaisten markkinoinnillisten avausten hyödyntämistä Kesprossa.

K-ryhmä ja Food Camp Finland ovat tehneet pitkään yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä. Liiketoiminnan kehittämisessä Food Camp Finland tekee yhteistyötä myös Neste K -ketjun kanssa esimerkiksi liikenneasemien henkilökunnan koulutuksen ja ketjun ravintolakonseptin kehittämisessä.

Lisätietoja:
Kespro markkinointijohtaja Hannu Korhonen, p. 050 043 5188
Food Camp Finland toimitusjohtaja Riikka Kannas, p. 040 354 6331

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (Foodservice) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. Kespro on osa K-ryhmää.

Food Camp Finland Oy on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Sen missio on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta ja yhdistää ihmisiä ruokailun kautta. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää tapahtumia sekä yritys- että yksityisasiakkaille sekä tekee foodservice-alan koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu jatkuvasti kasvava catering-palvelu. Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola Nude, Ravintola Emo, Ravintola Gösta sekä viinien verkkokauppa Bottlescouts. www.foodcampfinland.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä