Kespro mukana trendikkään jälkiruoka-alan kehityksessä

Suomen ensimmäinen Makeamestari on Simo Pietarinen.

Julkaistu

Teksti

Tuija Heikkilä

Kuvat

Laura Vesa

Ammattilaisille tarkoitettu jälkiruokien ja kakkujen teon mestaruutta mitannut kilpailu järjestettiin Tampereella 10.-11. lokakuuta 2018. Kovatasoiseen ja haastavaan kisaan oli valittu hakijoiden joukosta kahdeksan semifinalistia, joista finaaliin pääsi neljä. Voittajaksi valittiin helsinkiläisen ravintola Demon keittiömestari Simo Pietarinen, 28. Vaaleanpunainen jäädyke-jälkiruoka-annos sinisellä Figgjon lautasella

Kespro haluaa olla eturivissä kehittämässä suomalaista gastronomiaa ja alan osaamista ja luomassa uusia mahdollisuuksia. Niinpä oli luonnollista, että Kespro oli mukana myös siivittämässä jälkiruoka-alan kehitystä maamme ensimmäisessä Makeamestari-kilpailussa yhtenä sen pääyhteistyökumppaneista. Kespron Food Inspirations Manager Pekka Kettunen kuului myös kisan nimekkääseen, kansainväliseen tuomariston.

"Kaikki finalistit olivat hyviä, mutta voittaja erottui selkeästi. Toivoimme innovatiivisia ratkaisuja ja niitä myös saimme. Kilpailijat käyttivät monipuolisesti Kespron raaka-aineita", Kettunen iloitsee.

Koristeellinen jälkiruoka Figgjon lautasella

Myös kaikki kilpailulautaset olivat Kespron valikoimista. Villeroy & Bochin ja Figgjon astiat antoivatkin näyttäville töille upean taustan ja mahdollisuuden loistaa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä