Kespron Lappeenrannan noutotukulle remontoidaan uusia tiloja Family Centeriin – muutto elokuussa

Liiketilassa sijaitsi aiemmin Kodin Ykkönen ja helmikuussa alkaneessa remontissa tiloja muokataan noutotukulle sopivaksi. Tukun avajaisia uudessa osoitteessa vietetään elokuussa.

Julkaistu

Teksti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE

”Myyntimme rakenne Lappeenrannan alueella on muuttunut vuosien saatossa uuden markkinaympäristön myötä. Uudet tehokkaammat tilat vastaavat paremmin tämän hetkisiin asiakkaiden tarpeisiin – uudessa tukussa asiointi on nopeampaa ja sujuvampaa”, kertoo Kespron myyntipäällikkö Outi Ripatti Lappeenrannan noutotukusta.

Kesprolla vahva jalansija Lappeenrannassa

Uusi tukku suunnitellaan erityisesti noutavien foodservice-asiakkaiden tarpeet edellä. Toimitusvarmuutta Kespron Lappeenrannan alueen asiakkaille parannetaan tehokkaammalla logistiikalla ja alueterminaalien kautta tehtävillä toimituksilla.

”Uudet modernit tilat varmistavat Kespron noutotukkupalvelujen säilymisen Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueella vuosiksi eteenpäin”, sanoo Ripatti.

Ilme ja tekniikka nykyaikaan

Uusiin tiloihin rakennetaan mm. kylmätiloja, pakastehuonetta ja maistatuspistettä. Uudessa noutotukussa myymälätilaa on noin 2000 m².

”Muuton myötä saamme päivitettyä myös tukun yleisen ilmeen nykyaikaan. Lisäksi tukun energiatehokkuus paranee, kun paljon energiaa liiketiloissa vievät valaistus ja kylmälaitteet uusitaan viimeisimmän tekniikan mukaisiksi”, kertoo Ripatti.

Rakennusurakoitsijana ja päätoteuttajana toimii Etelä-Karjalassa jo 25 vuotta toiminut Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy. Lisäksi aliurakoitsijoina käytetään mahdollisuuksien mukaan paikallisia toimijoita.

Elokuussa avautuvan tukun osoite on Hyrymäenkatu 2, Family Center. Kespron nykyinen tukku sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 35.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä