Kevään ja kesän juhlaviinien täsmävalinnat

Jacob´s Creekin Barossa Signature -sarjan viinit sopivat viinitilan ideologian mukaisesti monipuolisesti erilaisten ruokien seuralaiseksi, mutta myös seurusteluviineiksi. Terassikesän, grillaushetkien ja kesäjuhlien ykköstrio!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Pernod Ricard Finland

Kuvat

Pernod Ricard Finland

Kevät ja kesä ovat täynnä mitä ihanampia juhlia ja juhlan aiheita. Kesäiset juhlat saavat asiakkaa liikkeelle, eikä sen parempaa syytä juhlaan tarvita, kuin skoolata ystävien ympäröimänä herkulliselle kesälle. Australialainen Jacob´s Creek tarjoaa viinivinkit kesäjuhlien cocktail-paloille ja noutopöytään.


Jacob´s Creek Barossa Signature -sarja

Jacob´s Creekin Barossa Signature -sarjan viinit on tehty kunnioittaen Australian tunnetuimmalle viinialueelle Barossalle tunnusomaisten rypäleiden (kuten Riesling, Shiraz ja Cabernet Sauvignon) klassista tyyliä. Nämä kolme kesäistä, tyylikästä viiniä soveltuvat viinitilan ideologian mukaisesti monipuolisesti erilaisten ruokien seuralaiseksi, mutta myös seurusteluviineiksi. Tässä terassikesän, grillaushetkien ja kesäjuhlien ykköstrio!

Jacob’s Creek Le Petit Rosé


Jacob’s Creek Le Petit Rosé on saanut inspiraationsa Provencesta. Intensiivinen, mutta hento ja hedelmäinen viini on australialainen tulkinta ranskalaisesta roseeviinistä.

Jacob's Creekin viinintekijätiimi vieraili Etelä-Ranskassa, tutustuen Provencen alueen roseeviineihin ja hakien inspiraatiota tämän upean ranskalaistyylisen roseeviinin kehitykseen. Pinot Noir, Grenache ja Mataro -rypäleet viiniin poimittiin sadonkorjuun varhaisessa vaiheessa, jotta ne säilyttivät luontaisen hapokkuutensa ja raikkautensa.

Jacob’s Creek Le Petit Rosé on oiva seurusteluviini, ja se sopii myös mainiosti cocktail-tyyppisille juhlille tarjottavaksi läpi illan. Nappivalinta erilaisten pikkusuolaisten, sormisyötävien sekä salaattien kaveriksi, toisin sanoen täydellinen viini juhlahumuun oli vuodenaika mikä hyvänsä.

Jacob´s Creek Barossa Signature Riesling


Australian Barossan alueen länsiosassa sijaitseva Eden Valleyn alue on yksi maailman hienoimmista kasvualustoista Riesling-rypäleelle. Barossan alueen ilmasto tuottaa elegantteja, aromaattisia Riesling-viinejä. Eden Valley sijaitsee Barossan alueella, ja sen nimesivät laakson löytäneet uudisraivaajat, jotka löysivät alueelle saapuessaan sanan "Eden" kaiverrettuna alueella kasvaneeseen puuhun.

Upea ja helposti lähestyttävä moderni Jacob´s Creek Barossa Signature Riesling on tehty klassiseen Barossan tyyliin ja siihen on käytetty parhaat rypäleet tarkoin valituilta viinitarhoilta Eden Valleysta.

Jacob's Creek Barossa Signature Cabernet Sauvignon


Jacob's Creek Barossa Signature Cabernet Sauvignon -viiniä käytettiin kuorien kanssa 15 päivää, jolloin saatiin toivottu väri, tanniinisuus ja maku. Viiniä on kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Se on täyteläinen, mausteinen ja tumman marjainen punaviini.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä