Kuukauden erikoisolut: Lahden Erikois Summer olut 2023 5%

Lahden Erikois Summer on uudistunut ja jatkaa suosittua vuosikertakonseptia.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Hartwall

Kuvat

Hartwall

Sesonkioluet ovat kasvaneet merkittäviksi tuotteiksi ja vakiinnuttaneet asemansa kuluttajia kiinnostavana ja olutkategoriaa kehittävänä konseptina. Oli kyse kesä- tai syyssesongista, kausioluet ovat odotettu piristysruiske ravintoloiden juomatarjonnassa. Ne vetoavat ajankohtaisuudellaan ja myös rajallinen saatavuus kannustaa kokeilemaan juomia.

Lahden Erikois -tuoteperhe uudistuu jatkuvasti ajan hengessä ja valikoima koostuu useista erityyppisistä erikoisoluista. Perusvalikoimaa täydentää vuodenajat huomioiden erilaiset virkistävät sesonkiuutuudet. Lahden Erikois Summer on odotettu luottotuote, joka uudistuu joka vuosi ja tuo merkittävänä tuotteena lisäpotkua sesonkiin.

Erikois Summer olut ja heppu Erikoismies tarjoilee odotettua kesän kausiolutta.

Lahden Erikois Summer olut varioituu humalilla

Tänä vuonna kesäkautta virkistää Lahden Erikois Summer 2023 5%, joka on auringonkeltainen, iloisesti poreileva ja kesäisen raikas suodattamaton American Pale Ale. Lahden Erikois Summer varioituu vuosittain erityisesti humalien kautta. Vuoden 2023 kesäolutta maustaa amerikkalainen Lotus-aromihumala, jonka trooppiset ja maukkaan appelsiiniset maut sekoittuvat vaniljan makeuteen. Kesäolut sopii pariksi laajasti erilaisille grillatuille ruoille sekä seurustelujuomaksi.

Erikois Summer23 050 16-9

Tarjoa myös alkoholiton vaihtoehto, Lahden Erikois Alkoholiton Neipa 0,5%

Vallitsevien trendien siivittäminä alkoholittomien oluiden laatu ja valikoimat ovat kasvaneet harppauksin. Alkoholittomasta oluesta kiinnostuneelle ravintola-asiakkaalle on hyvä olla tarjolla valinnanvaraa.

Lahden Erikois -tuoteperheen alkoholiton NEIPA on kauniin vaaleankeltainen ja samea alkoholiton täysmallaspintahiivaolut. Sen tuoksussa ja maussa on tuoreen trooppista hedelmää, sitrusta ja miellyttävää makeutta. Lahden Erikois Alkoholiton Neipa 0,5% on mehevä yhdistelmä pirteää katkeroa ja selvästi jälkimaussa tuntuvaa miellyttävää hedelmäisyyttä. Sillä on hyvin pehmeä ja ”nektarimainen” suutuntuma.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä