Kuukauden erikoisolut: Olvi Rye Mild NEIPA 2,5 %

Olvin trendikäs tuoteperhe vastaa matala-alkoholisten oluiden kasvaneeseen kysyntään.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Olvi

Kuvat

Olvi

Matala-alkoholisten oluiden suosio on viime vuosina noussut, ja valikoima sitä myöten kasvanut ja levinnyt laajasti eri oluttyyppeihin. Vähemmän alkoholia sisältävien juomien suosion taustalla on aito kuluttajakiinnostus ja myös suomalaisten ostokäyttäytymisessä näkyvän maailmanlaajuisen terveys- ja hyvinvointimegatrendin vaikutus, joka on pandemian aikana entisestään voimistunut. Peräti 26 % suomalaisista sanoo vähentävänsä alkoholin kulutustaan terveyssyistä ja korvaavansa perinteiset alkoholijuomat alkoholittomilla vaihtoehdoilla. Juomanautintojen hetkistä ei haluta kuitenkaan tinkiä, joten kiinnostus alkoholittomia ja miedompia oluita sekä muita alkoholijuomia kohtaan jatkuu edelleen vahvana ja niihin kaivataan vaihtelua.

OLVI RYE MILD NEIPA 2,5 %

Olvi vastuullisena toimijana haluaa tukea alkoholijuomien kohtuukäyttöä. Jo noin kolme vuotta sitten Olvi lähti edelläkävijänä uudistamaan markkinoita ja kehittämään alkoholiltaan miedompia ja aromikkaita ykkösoluen vahvuisia erikoisoluita. OLVI Rye Mild NEIPA 2,5 % vastaa hyvin juuri terveys- ja hyvinvointimegatrendiin sekä maukkaita, mietoja erikoisoluita koskeneisiin kuluttajatoiveisiin. Muiden OLVI erikoisoluiden tapaan se on suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen pintahiivaolut. Tämän trendikkään ultra-low alc. session New England IPA:n voittamaton hedelmäinen maku syntyy onnistuneesta Sabron, Mosaicin ja Mandarina Bavarian aromihumalayhdistelmästä sekä rukiista, joka tuo makuun pehmeyttä ja suutuntumaan täyteläisyyttä. Tuote valittiin Suomen Paras Olut 2021 –kilpailussa uudessa alkoholittomat ja vähäalkoholiset oluet -kilpailusarjassa Suomen parhaimmaksi olueksi.

NEIPA eli New England IPA on mehumaisen herkullinen oluttyyli, jossa perinteisen IPA-oluen katkeruuden sijaan korostuu humalan sitrusmainen ja greippinen aromi. NEIPA-oluet ovat ulkonäöltään sameita, joskus jopa täysmehumaisia. Tälle oluttyylille on tyypillistä helppo juotavuus ja raikkaus.

Olvi 2,5 IPA ja NEIPA

- SAP 21706934 Olvi Rye Mild NEIPA 2,5 % 0,5

- SAP 21546857 Olvi Hi-Hop Mild IPA 2,5 % 0,5 l

Olvi Hi-Hop Mild IPA 2,5%

Olvin Rye Mild NEIPAsta puhuttaessa ei voi sivuuttaa OLVI Iisalmi 2,5 %-vahvuisten erikoisoluttuoteperheen ensimmäistä tulokasta, OLVI Hi-Hop Mild IPAa. Tämän hyvin pidetyn IPA:n maku on selkeän maltainen ja sitä täydentää aromikas humalointi. Aromihumalina oluessa on saksalainen Cascade ja amerikkalaiset Crystal ja Amarillo, joista jälkimmäinen tuo tuoksuun ja makuun greipin sitruksisuutta sekä aprikoosin ja persikan vivahteita. Olut valittiin viime vuoden maaliskuussa saunaoluiden sokkomakutestin voittajaksi Sauna-lehden arvioinnissa. Hi-Hop Mild IPA sopii mm. voimakkaasti maustettujen ja grillattujen liharuokien kaveriksi. Kaiken kaikkiaan IPAt ovat erinomainen pari niin ikään trendikkäälle katuruoalle.

IPA (India Pale Ale) on voimakkaasti humaloitu ale-oluttyyppi. IPA:n historia ulottuu pitkälle 1600-1700 -luvuille, jolloin IPA kehitettiin kestämään pitkä merimatka Englannista Intiaan. Nykyään IPA-tyylejä on kymmeniä erilaisia ja lähes jokaiselta panimolta IPA-olut löytyykin tuotevalikoimista.

OLVI HI-HOPRYE+NEIPA 1920x1080+Molemmat

Olvin trendikkäästä olutkaksikosta molemmat tuotteet ovat menestyneet kilpailuissa ja palkittu omassa kategoriassaan.

Oluistaan saamasta tunnustuksesta kiitollisena Olvi jatkaa edelleen pitkäjänteistä työtään uusien makunautintojen tarjoamiseksi kuluttajille tällä ajan hengessä pysyvällä ja hyvin kehittyvällä tuotealueella.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä