Kuukauden erikoisolut: Sapporo Premium Lager 4,7%

1800-luvulla nuori seikkailija Seibei Nakagawa purjehti Eurooppaan. Saksassa hän oppi panimotaidot, ja palattuaan Japaniin Nakagawa alkoi valmistaa olutta, jota voimme juoda yhä edelleen tänä päivänä.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Beverage Partners Finland Oy

Kuvat

Beverage Partners Finland Oy

Japanin vanhin olutpanimo Sapporo (ent. Kaitakushi) on perustettu vuonna 1876. Saman niminen on sen vanhin olutmerkki, jonka tarina sai alkunsa Japanin ensimmäisen saksalaiskoulutetun panimomestarin, Seibei Nakagawan, seikkailunhaluisesta retkestä Eurooppaan. Nakagawa lähti Japanista vastoin silloista lakia 17-vuotiaana ja purjehti Eurooppaan. Hänen matkansa johti ensin Englantiin ja lopulta Saksaan, jossa Nakagawa opiskeli panimotaidot. Oppejaan hän hyödynsi palattuaan kotimaahansa Japaniin ja aloittaessaan työskentelyn Sapporon ensimmäisenä panimomestarina.

Sapporo Premium Lagerin maku on kevyt, maltainen ja raikas. Se on mainio pari luonnollisesti sushin ja muiden itämaisten ruokien kanssa. Sapporo sopii myös pastan, pizzan sekä possu- ja kasvisruokien seuraksi. Lasipullo-oluena se on helppo ja nopea tarjoiltava sekä tyylikäs valinta.

sapporo kesko banneri 2023 1000x1500

Sapporo-oluiden valmistuksessa käytetään parhaimpia raaka-aineita, jotta lopputulokseksi saadaan raikas ja virvoittava maku. Sapporo-brändissä yhdistyy saksalainen oluenvalmistustekniikka ja japanilainen näkemyksellisyys ja taiteellisuus. Nykyään Sapporo-olutta juodaan yli 50 maassa, ja se on eniten myyty aasialainen olut Yhdysvalloissa.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä