Maistuvaa kasvisruokaa kaikille

Tänä päivänä ei enää riitä, että tuote on vegaaninen, vaan sen pitää myös maistua hyvältä. Asiakkaat ovat entistä laatutietoisempia myös kasvisruoan suhteen.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Vöner

Kuvat

Vöner

Vöner Oyj:n tarina juontaa juurensa vuoteen 2017, jolloin yrityksen perustaja Siva Parlar silloisessa ravintolassaan alkoi kaivata lihamaista tuotetta, joka sopisi myös vegaaneille. Tästä ajatuksesta syntyi lihankaltainen vegaaninen kebab, jollaista ei ollut Suomessa markkinoilla.

Ensin tuotetta tarjoiltiin vain Parlarin omassa ravintolassa, mutta alusta alkaen myös muut ravintolat olivat kiinnostuneita tästä uutuudesta. Tuotetta käytiin esittelemässä paikan päällä ravintoloissa ympäri Suomea ja vastaanotto oli huikea. Vöner sai paljon huomiota myös mediassa, eikä mennyt kauaa, kun tämä hittituote löytyi jo kauppojen hyllyiltä.

Tänä päivänä Vöner ei ole ainoastaan yksi tuote, vaan yrityksellä on monta tuotetta, jotka alleviivaavat, että kasvisruoka voi maistua kaikille. Vönerin tuotteita saa kaupoista ja ravintoloista ympäri Suomea ja vientiä on myös ulkomaille. Vöner on synonyymi maukkaalle kasvisruoalle ja yritys toimii esimerkkinä sille, että kasviproteiinit ovat tätä päivää ja tulevaisuutta.

voner kespro slice

Tuotteita moneen tarpeeseen


Vönerin tuotteiden pääraaka-aine on vehnäproteiini ja niissä on paljon proteiinia, sekä vähän hiilihydraatteja, joten ne ovat terveellinen valinta. Vönerin kasviproteiineissa on myös vähemmän rasvaa kuin lihassa, sekä niiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin lihassa.

Tuotteet ovat helppokäyttöisiä sekä monipuolisia, eikä mausta ei ole tingitty. Olipa tarpeesi sitten ruoanlaittokomponentti tai annoksen viimeistelevä kastike, niin Vönerin tuotteet takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Vönerin ruoanlaittokomponentteja voit käyttää kuten käyttäisit perinteisiä tuotteita. Tuotteet ovat nopeita valmistaa ja ne soveltuvat monipuolisesti erilaisiin ruokiin. Näiden kasvipohjaisten tuotteiden rakennetta ja ennen kaikkea makua on kehuttu laajasti ja siitä kertoo myös suuri kysyntä.

voner kespro muusi

Kasviproteiinien vahva nousu

Kasviproteiinien tarjonta on tänä päivänä täysin eri luokkaa, kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten. Tuotteet ovat vallanneet kauppojen hyllymetrejä vuosien mittaan yhä enemmän ja tämän kehityksen odotetaan jatkuvan tulevaisuudessa.

Myös ravintoloissa kasvisruoan kysyntä on kasvanut ja tänä päivänä asiakkaat odottavat kasvisruoan olevan laadukasta sekä maistuvaa. Vönerin tuotteet vastaavat tähän kysyntään ja yritys on alan aallonharjalla kehittämässä uusia tuotteita kasvavaan vegekategoriaan.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä