Makeamestari-kilpailijat tositoimiin 10.–11.10.2018

Makeamestari 2018 -kilpailun semifinaali ja finaalivaihe järjestetään peräkkäisinä päivinä Fastfood & Café & Ravintola -ammattilaistapahtumassa Tampereella 10.–11.10.2018.

Julkaistu

Teksti

Food Camp Finland

Kuvat

Food Camp Finland

Food Camp Finlandin ja Arlan järjestämän kilpailun voittaja palkitaan Makeamestari 2018 -tittelillä. Finaalitehtävä julkistettiin elokuussa ja semifinaalista finaaliin pääsevät neljä kilpailijaa tulevat messuilla tekemään tuomariston valvonnassa kolme kappaletta marjakakkuja ja kuusi kappaletta ravintolajälkiruokia.

Kilpailun tuomaristo koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä keittiöalan huippuammattilaisista. Kilpailun puheenjohtajana toimii Jarmo Laitinen ja päätuomarina ravintoloitsija ja keittiömestari Pekka Terävä (Ravintola Olo, Garden by Olo, Emo ja Gösta).

Semifinalistit:
Emmi Hämäläinen, HMSHost Finland Oy
Ville Korpi, Ravintola Ludu
Eija Kuningas, T:mi KuningasKakut
Olli Kuokkanen, Pastry Works Oy/Gagu
Sammi Tapio Mäki, Ravintola Eevert
Simo Pietarinen, Ravintola Demo
Piero Silvani, Ravintola Chapter
Petra Tolvanen, Sweet Vaasa

Kilpailu huipentuu torstaina 11.10. finaaliin, jonka voittaja palkitaan Makeamestari 2018 -tittelillä, saa 4 000 € sekä kolmipäiväisen suklaakoulutuksen Valrhonan koulutuskeskuksessa, Ranskassa.

Makeamestari 2018 -kilpailun yhteistyökumppanit ovat: Arla, Food Camp Finland, Kespro, Easyfairs, Dansukker, Myllyn Paras, Valrhona, Medanta, Electrolux ja Aromi-lehti.

#makeamestari2018 Lisätiedot:
Food Camp Finland Oy, projektijohtaja Maarit Kivilahti, maarit.kivilahti@foodcampfinland.fi +358 50 4144 267
Pastry Works Oy, kilpailun puheenjohtaja Jarmo Laitinen, jrm.laitinen@kolumbus.fi +358 50 540 1302

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä