Matala-alkoholiset viinit take away -aterioihin

Useat ravintolat hyödyntävät nyt uudella tavalla ravintoloiden ulosmyyntioikeutta, jossa asiakkaalle voidaan tarjoilla ruoan oheen kotiin vietäväksi siihen sopivaa enintään 5,5 % alkoholijuomaa, esimerkiksi matala-alkoholista viiniä.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

Ravintolasalien sulkeuduttua moni ravintola on jatkanut toimintaansa tarjoamalla ainoastaan take away -annoksia asiakkailleen. Yhä useammat ravintolat tarjoavat nyt myös kotiin vietäväksi annoksiin sopivia matala-alkoholisia tai alkoholittomia viinejä.

"Matala-alkoholiset viinit ovat hyvä lisä ravintolan viinivalikoimaan, niistä löytyy makupareja hyvin monenlaisiin ruokalajeihin. Nämä viinit mahdollistavat sen, että ravintolan asiakkaalle voidaan tarjota tässäkin ajassa mahdollisimman hyvä palvelukokonaisuus poikkeusoloista huolimatta", kertoo tuotepäällikkö Vesa Kaukjärvi Kespron viinitiimistä.

Ulosmyyntioikeuden omaava ravintola voi myydä ravintolan asiakkaalle kotiin enintään 5,5 % alkoholijuomia klo 9-21 välisenä aikana, eli samoja alkoholijuomia kuin ruokakaupoista on saatavissa. Alkoholijuomien ulosmyyntioikeuden saamiseksi ravintolan tulee hakea aluehallintovirastolta vähittäismyyntilupa anniskeluluvan lisäksi.

Ulosmyyntipakkauksen pitää olla suljettu tuottajan valmistama pakkaus. Omia ulosmyyntipakkauksia ravintola ei voi valmistaa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä