Suomalaiset porsaan- ja naudanfileet

Kesän elämyksellisimmät annokset saat tuoreiden Menu-lihojen valikoimasta.

Julkaistu

Suomalaisista naudanfileistä valmistetut annokset ovat varmoja myyntivaltteja kesän à la carte-, lounas- ja grillilistoilla. Varaa kesän laadukkaat raaka-aineet tuoreiden Menu-naudanfileiden valikoimasta, jossa on kokonaisten sisä- ja ulkofileiden lisäksi valmiiksi sisä- ja ulkofilepihveiksi leikatut vaihtoehdot painoluokissa 150-200 g.

Kolmen pippurin Coeur de Filet mustassa padassa

Kolmen pippurin coeur de Filet

Sisäfilee dijonilla penslattuna, reilusti pippuroituna ja 53-asteiseksi kypsennettynä on pihvilistan varmoja menestyjiä. Rouhi pippuriseos musta-, viher- ja roseepippureista. Lisää annoksen houkuttelevuutta Menu Punaviinikastikkeella, jonka maustat kahvilla ja hunajalla. Freesaa lisukkeeksi Davigel puolikuivia kirsikkatomaatteja ja kesäkurpitsaa.

Pinaattinen pepperjackfilee

Ulkofileestä valmistuvat mehevät täytetyt annospalat lounaalle. Avaa naudan ulkofilee levyksi ja täytä esimerkiksi Menu Pepperjack-sulatejuustoviipaleilla ja pinaatti-herkkusieni-punasipulipaistoksella. Viipaloi, kiinnitä tikulla ja paista pannulla. Kastikkeeksi pinaatti-juustotäytteisille fileekiekoille sopii erinomaisesti rapealla pekonilla tuunattu Menu Punaviinikastike.

Kaikki tuoreet Menu-naudanlihat ovat suomalaista alkuperää.

Satayvartaat ja maapähkinäkastike ruskella leivinpaperilla

Satayvartaat ja maapähkinä-kastike

Marinoi naudan ulkofileestä leikattuja ohuita suikaleita pari tuntia runsaan mausteisessa inkivääri-valkosipuliöljyssä, jonka makeutat fariinisokerilla. Pujota lihat vartaisiin ja grillaa nopeasti mediumiksi. Korianterilla, kuminalla ja kurkumalla maustettujen satayvartaiden pariksi sopii lempeäarominen maapähkinä-kookoskastike.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä