Herkullisia annoksia silakoista

Menu-silakkavalikoima tarjoaa käyttöösi lukuisia eri tavalla maustettuja ja valmistettuja silakoita, kuten herkulliset pannupaistetut silakat.

Julkaistu

Kun suomalainen laittaa ruokakalat paremmuusjärjestykseen, hopeamitalin saa hopeakylkinen silakka – vain lohi ehtii sen edelle. Menu-sarjan laadukkaat silakkatuotteet tarjoavat ravintoloille herkullisia vaihtoehtoja asiakkaiden suosikkiannoksiin. Voit maustaa, täyttää ja paistaa silakkafileet alusta alkaen oman reseptin mukaan tai hyödyntää kypsennystä tai lämmitystä vaille valmiit tuotteet. Tässä esiteltyjen silakkaherkkujen lisäksi saat Kesprosta myös savustetut ja hiillostetut silakkapihvit.

Täytä sulatetut silakkafileet tuorejuustolla, kylmäsavulohella ja tillillä. Kääntele ruisjauhoissa ja paista.

Oopperasilakat

Valmiiden Menu Ooppera silakkapihvien rukiinen leivitys on maustettu sinapilla. Oopperasilakat sopivatkin oivallisesti makeahkon palsternakan ja sinappisen nauriin seuraan. Marinoi ja paahda juurekset, ja lämmitä kevyesti lehtikaalia joukkoon. Valmiille oopperasilakkapihveille riittää lämmitys. Laita pihvit jäisinä uuniin tai paista kohmeisina.

Pannusilakat

Ruisjauhoissa pyöritellyt Menu-silakat on maustettu perinteisesti suolalla ja valkopippurilla ja paistettu laktoosittoman voin ja rypsiöljyn seoksessa. Reilu kymmenen minuuttia 200-asteisessa uunissa ja pannusilakat ovat valmiina annoksiin. Silakoiden seuraksi voit valmistaa maa-artisokka-perunasoseen Menu Soseperunoista, Menu Maa-artisokkasoseesta ja kermasta.

Perinteiset silakkapihvit

Perinteiset paneroidut silakkapihvit ovat lämmitystä vaille valmiita. Lado jäiset pihvit GN-vuokaan ja kuumenna uunissa tai paista kohmeisina rasvassa pannulla. Tarjoa lisukkeiksi esimerkiksi Davigelin vihreää parsaa ja Menu Valkoviinikastiketta, jonka voit maustaa sitruunamehulla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä