Muikun tarjoaminen on ekoteko

Kespron Food Solution Manager Matti Holma Oulun Foodsterista auttaa asiakkaita päivittäisissä haasteissa ja vinkkaa uusimmat ratkaisut ravintoloiden keittiöihin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

1. Muikku on monikäyttöinen

Muikku on lohikaloihin kuuluva pikkukala, jonka pääsesonki kestää elokuusta marraskuulle. Muikku on sisävesiemme tärkein saaliskala, ja sen tarjoaminen on ekoteko, sillä kalastaminen vähentää järviemme rehevöitymistä.

Muikuilla on vakiintunut paikkansa ravintoloiden ruokalistalla, sillä ovathan paistetut muikut ja perunapyree suomalainen klassikkoruoka.

Trendikäs kalaruoka lounaslistalle on uunissa paahdetut Menu Pannupaistetut muikut. Muikut sivellään kevyesti Menu Chimichurrikastikkeella.

Muikku sopii niin pizzaan, hodariin kuin burgeriinkin. Kun muikkuburgerin väliin lusikoi piparjuurimajoneesia, pikkelöityä kurkkua sekä tilliä, listahitti on syntynyt.

Menu-tuotesarjaan kuuluu erilaisia muikkuja, joiden avulla voi valmistaa ravintolassa tarjotut muikkuruoat tuoreesta, raa'asta, pakastetutsta tai valmiimmasta ratkaisusta.

2. Hallitse hävikkiä suunnitelmallisilla tuoteratkaisuilla

Raaka-aineita valitessa hyvä suunnittelu on kaiken a ja o. Kun yhdistät harkittuihin tuoteratkaisuihin suunnitelmallisen reseptiikan, hallitset siten varastoarvoa ja hävikkiä. Vältyt myös turhilta hankinnoilta ja työtunneilta.

Parhaimmillaan varastossa olevia raaka-aineita on mahdollista hyödyntää useisiin eri ruokalajeihin sekä varmistaa näin, että raaka-aineet ja annokset eivät lopu. Suunnitteluun käytetty aika näkyy euroilla mitaten silkkana säästönä.

Tuotteet KesprostaMe Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä