Ratkaisuja lounaalle - Ajankohtaiset Menu-juuressoseet

Suomessa valmistettujen juuressoseiden täyteläinen rakenne tekee niistä erittäin monikäyttöisiä, ja niitä kannattaakin käyttää erilaisissa ruoissa ympäri vuoden.

Julkaistu

Lounasasiakkaat arvostavat raaka-aineiden monipuolista tarjontaa. Juuressoseilla voi tuoda väriä ja makua esimerkiksi pastaruokiin. Soseet sopivat erinomaisesti vuokaruokien lisäksi keittoihin, leipätaikinoihin – kaikkiin ruokiin, joihin halutaan uudenlaista makua ja rakennetta. Hienostunut maa-artisokkakeitto on klassikko, mutta maa-artisokkasosetta voi hennon makunsa vuoksi käyttää myös jälkiruoissa. Menu-juuressoseet vähentävät hävikkiä ja säästävät aikaa keittiössä, kun säästyt kuorimiselta, keittämiseltä ja soseuttamiselta.

Lanttu-kikhernecurry lanttusoseesta

Freesaa sipuleita, chilejä ja haluamiasi juureksia. Mausta garam masalalla, juustokuminalla ja cayennepippurilla. Lisää lanttusose ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää kookosmaito ja kikherneet, tarkista suola ja rouhi päälle mustapippuria. Sekoita kastike turkkilaisesta jogurtista ja sitruunasta, mausta suolalla. Koristele tuoreella lehti­persiljalla ja korianterilla.

Bataatti-peruna-broilerivuoka bataatti- ja perunasoseesta

Ruskista broilerin jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Mausta savustetulla paprikalla sekä chilijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos GN-vuokaan. Kaada kulhoon puolet bataatti- ja puolet perunapyreetä, mausta suolalla ja kaada jauheliha seoksen päälle. Ripottele päälle mozzarellaraastetta ja kypsennä 200 °C:ssa 15–20 minuuttia tai kunnes pinta on paahtuneen värinen.

Juuressoseita hyödyntämällä monipuolistat kustannustehokkaasti lounastarjontaa.

Lisää valmissoseisiin makuja, kuumenna ja viimeistele esimerkiksi fetalla ja tuoreilla yrteillä, esimerkiksi lipstikalla. Punajuuripastassa on hyödynnetty punajuurisosetta.

21428261Menu Punajuurisose 1,5 kg

21463879Menu Lanttusose 1,5 kg

21428260Menu Bataattisose 1,5 kg

21463880Menu Maa-artisokkasose 1,5 kg

21428262Menu Porkkanasose 1,5 kg

Katso kuvan annoksen resepti >

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä