Käyttövalmiit juuressoseet

Vaivattomia ratkaisuja kiireiseen juhlasesonkiin.

Julkaistu

Menu-sarjan kypsentämättömät juuressoseet tuovat tervetullutta helppoutta kiireiseen juhlakauteen. Suomessa valmistetuissa soseissa on tallessa raikas väri ja juuresten aito maku. Täyteläinen rakenne lisää soseiden monikäyttöisyyttä – ohenna keitoksi tai vahvista lisukkeeksi duchessen tapaan. Innostu upeista bataatti- ja maa-artisokkasoseista, hyödynnä punajuurisose suosituissa kasvisruoissa ja tilaa käyttövalmiit soseet myös porkkana- ja lanttulaatikoihin.

Soseborssi ja punajuurilastut

Punajuurisoseborssi kulhossa, koristeena punajuurilastuja

Punajuurisoseella sävytät ja lisäät syvää makua laatikoihin, terriineihin, risottoihin ja keittoihin sekä lettu- ja leipätaikinoihin. Perinteinen punajuuriborssi muotoutuu puolessa tunnissa moderniksi sosekeitoksi, kun freesaat pohjaksi kaali-porkkanarouhetta ja keität joukkoon punajuurisoseen. Tarjoa keiton lisänä parmesaanin kanssa paahdettuja punajuurilastuja.

Paimenen bataattivuoka

Paimenen Bataattivuoka, Shepherds pie bataattisoseesta valmistettuna

Bataattisoseesta valmistettu shepherd’s pie on maukkaampi ja makeampi kuin perunasoseesta tehty esikuvansa. Lisää soseeseen vain kananmunankeltuaisia tai myös haluamasi mausteet ja lusikoi kastikkeen päälle uunivuokaan. Bataattisoseen makumaailmaan sopii vaikka luonteikas kasvisversio, joka syntyy Menu Nyhdetty linssi-herne-tattarista.

Artisokka-crème brûlée

Maa-artisokka Creme Brulee -annos

Maa-artisokkasoseen hienostunut maku ja rakenne tekevät siitä erittäin monipuolisen tuotteen sekä suolaiseen että makeaan ruoanvalmistukseen. Maa-artisokkasoseella maustettu risotto ja sileä maa-artisokkakeitto ovat kauden odotetuimpia listahittejä, ja maa-artisokka toimii myös jälkiruokalistalla. Asiakkaasi tuskin voivat vastustaa appelsiininkuorella maustettua, maa-artisokkasoseesta tehtyä crème brûléeta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä