Robert Paulig Roastery paahtaa aurinkoenergialla

Suomen vanhimmalla pienpaahtimolla on tarina kerrottavana

Julkaistu

Teksti

Paulig

Kuvat

Paulig

Robert Paulig Roastery sijaitsee meren rannalla Porvoon Tolkkistenkylällä. Suomen vanhimassa käsityöläispaahtimossa paahdetaan kahvia yhdeksän hengen voimin laadukkaan kahvin ystäville. ”Haluamme paahtaa laadukkaita pienpaahtimokahveja, joilla on tarina kerrottavanaan. Esimerkiksi Notes of Nature -kahveihimme halusimme saada vangittua sitä fiilistä, mitä täällä meitä ympäröivässä merellisessä luonnosta syntyy”, kertoo paahtimolähettiläs Jarkko Issukka.

Notes of Nature -sarjan neljä maukasta kahvia on suunniteltu toimimaan mahdollisimman monella uuttomenetelmällä – aina pähkinäisen täyteläisestä espressosta marjaiseen ja pehmeään suodatinkahviin. Tähän on päästy mm. normaalia hitaammalla paahdolla, joka korostaa kahvien runsautta ja pehmeyttä.

”Notes of Nature -kahveissa on ammattilaisasiakkaamme kiittäneet sitä, että ne toimivat sekä espressona, että suodatinkahvina. Valitessasi vaikka yhden tumman ja yhden vaalean Notes of Nature -kahvin voit tarjota asiakkaallesi jo neljä erilaista makuelämystä. Näin voit helposti lisätä asiakkaasi arvostamaa kahvivalikoimaa ilman tuotteiden määrän kasvua kahvilan varastossa,” selventää Issukka.

”Lisäksi halusimme toimittaa kahvit pelkästään tukkurien kautta, joten tilauskoot pysyvät maltillisina ja tilaaminen on helpompaa kahvin saapuessa muun tukkukuorman mukana”, Issukka jatkaa.

J issukka annospakattu kahvi

Notes of Nature -kahvisarjasta löytyy nyt neljä erilaista kahvia – Kajo, Kuulas, Kipinä ja Korpi, joiden paahtoasteet ulottuvat vaaleasta tummaan saakka. Kahvit on saatavilla sekä papuna, että annospusseihin jauhettuina.

Kaikki Robert Paulig Roasteryn kahvit on hankittu vastuulliseksi varmennetuista lähteistä, ja ne paahdetaan puhtaasti kotimaisella biokaasulla sekä itsetuotetulla aurinkoenergialla. Tiesitkö, että paahtimon katolla sijaitsee yksi Porvoon suurimmista aurinkopaneelivoimaloista?

Haluaisitko maistaa Notes of Nature -kahvia? Tilaa näyte www.robertpauligroastery.fi/tilaa-naytteet

Aurinkopaneeli rpr

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä