Saarioisten Fast Casual -konsepti vastaa nopeasti kasvavaan ravintolamaailman trendiin

Fast casual –ravintolatrendi on yksi nopeimmin kasvavista ruokamaailman trendeistä. Toteuta Fast casual –annokset annokset vaivattomasti Saarioisten tuotteilla ja reseptivinkeillä. Lopputulos on taatusti herkullinen.

Julkaistu

Teksti

Saarioinen Oy

Kuvat

Saarioinen Oy

Yksi voimakkaimmin kasvavista ja aidoista kuluttajatarpeista syntyneistä ravintolaruokailun muodoista on Fast Casual. Se asemoituu pikaruoan ja A´la Carte ruokailun välimaastoon. Fast Casual -syömiselle ominaista ovat laadukkaat raaka-aineet, jotka on hankittu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Vastuullisuuteen kuuluu myös ruokahävikin vähentäminen, joka Fast Casual -ruokailussa on myös huomioitu. Turhaa pakkaamista vältetään ja annokset nautitaan mahdollisuuksien muaan lautaselta.

 Ramenkeittoannos

Fast Casualissa korostuvat niin ravintolan kuin ruoankin rentous, trendikkyys, tunnelma ja parhaimmillaan ruokailutilanteen sosiaalisuus. Vietetään porukalla rento yhteinen hetki – lyhyt tai vähän pitempikin - hyvästä ja mutkattomasta ruoasta ja seurasta nauttien.

TOTEUTA ANNOKSET SAARIOISTEN TUOTTEILLA VAIVATTOMASTI

Saarioinen tarjoaa Fast Casual -ruoanlaittoon monikäyttöisiä ja aina herkullisia esivalmistettuja raaka-aineita, joiden avulla syntyvät vaivattomasti niin pienet suolaiset kuin suuremmatkin annokset.

Pizza rustico artesaanipizzapohja

Saarioisten herkullinen, yön yli levänneestä taikinasta valmistettu pizzapohja on erinomainen vaihtoehto kiireisiin keittiöihin, eikä esikypsennetylle pohjalle tarvita erillistä pizzauunia. Vain mielikuvitus on rajana täytevaihtoehdoille, kun lisäät Artesaanipizzapohjan päälle uudesta Toppings-sarjasta lastuja, muruja tai viipaleita sekä juustoja maun mukaan.

Valmiit salaattimme ja kastikkeemme kruunaavat monet nopeat ja ajan hengen mukaiset Fast Casual -annokset nopeasti. Uusien, pienempien ja uudelleensuljettavien pakkausten ansiosta Toppings-sarjan tuotteet sopivat kaiken kokoisille keittiöille eikä hävikkiä pääse syntymään, vaikka varautuisi koko sarjalla moniin erilaisiin annoksiin. Makumaailman rikkaus ja laatu korostuvat Saarioisten tuotteissa ja herkulliset ja testatut reseptivinkkimme auttavat inspiroitumaan omiin ja uusiin toteutuksiin.

Lisätietoa löydät osoitteesta saarioinen.fi/fastcasual.

Rentoja herkutteluhetkiä!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä