Tartar on täydellinen juhlakauden alkuruoka

Paras tartar valmistetaan tuoreesta lihasta ja maustetaan perinteitä kunnioittaen. Maustamisessa kannattaa silti käyttää rohkeutta ja kokeilla esimerkiksi tulisempia mausteita korostamaan lihan makua.

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & Adobe Stock

Tartar on yksi suosituimmista ravintoloiden alkuruoista, varsinkin juhlakautena. Tartar vaatii laadukkaan raaka-aineen ja hygieniseen käsittelyn.

Tartar sopii menuun kuin menuun

Lihan voi hienontaa joko veitsellä, kutterilla, rapsuttamalla haarukalla tai jauhamalla lihamyllyllä. Lihan käsittelyn jälkeen lisää joukkoon suola, öljy, pippuri ja muut lisukkeet esimerkiksi kuutioitu suolakurkku, sipulikuutiot, yrtit, kaprikset tai vaikka sienipyree.


lanseeraus 2-22 kädentaidot1 0100

Vinkki!

Käytä laadukasta suomalaista alkuperää olevaa lihaa. Visuaalisuutta annokseen luot erilaisilla versoilla, kreemeillä ja pikkelöidyillä kasviksilla.

Ostoslistalle:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä