Tutustu syksyn uutuuksiin

Kokosimme yhteen katsauksen Kespron tavarantoimittajien upeista uutuuksista, jotka ovat nyt saatavilla valikoimistamme. Esittelyssä 16 uutuutta – tutustu, ihastu ja ihastuta asiakkaasi!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Väriä wrappeihin!

Kasvistortillat (artikkelin pääkuvassa) vastaavat kuluttajien toiveeseen maistuvasta ja terveellisestä ruuasta, sillä ne sisältävät 1/3 kasvista - punajuurta tai porkkanaa. Monipuolisia tortilloja voit käyttää paitsi erilaisten wrappien tekemiseen, myös pohjana quesadilloille ja pizzoille tai friteerattuna kulhona. Ne voidaan tarjoilla mainiosti sekä kylmänä että kuumana. Kasvistortillat pysyvät pehmeinä ja hyvin työstettävinä läpi päivän eikä hävikkiä synny. Pirteän värinsä ansiosta ne erottuvat edukseen myös vitriinituotteissa.

Tuotteet Kesprosta:

Taatusti mureaa possua ja gluteenittomasti paneroitua kanaa

Possupata HK Viljaporsaan ylikypsä paistipala

- 21784876 HK Viljaporsaan ylikypsä paistipala, pakaste

Rouheaa viljaporsaan paistia hitaasti hauduttaen kypsytettynä. Reilun kokoisia täyslihapaloja lounaalle ja ruokaisiin pataruokiin. Sousvide-kypsennetyt paistipalat ovat väkevä työpari lounas- ja cateringpalveluille ja auttavat kiireisessä keittiössä.

Gluteeniton paneroitu kanaleike Kariniemen

- 21787616, Kariniemen Kananpojan Paneroitu fileepihvi, kypsä pakaste

Suomalaista kotitilan kananpojan rintafileetä rapean maukkaalla gluteenittomalla paneroinnilla. Kypsä filee on helppo annostella ja pysyy mehukkaana. Tarjoa fileepihvi lounaalla kylmän kastikkeen kanssa tai hotwing-kastikkeella maustettuna burgerin välissä. Sopii erinomaisesti lounaskattauksiin, laadukkaaseen pikaruokaan ja vaikka ruokaisan salaatin pääraaka-aineeksi.

Tyylillä tuplapaneerattuja kanapyöryköitä ja -leikkeitä

Ammattikeittiöön tarkoitetut Atria Crispy Chicken -tuotteet ovat suomalaista, antibioottivapaata kanaa, minkä erikoisuus piilee amerikkalaistyylisessä tuplapaneerauksessa.

”Siinä missä paneroinnit ovat perinteisesti arkisen tasaisia ja korppujauhomaisia, tuo Atria Crispy Chicken -genreen uutta tuulta itse tehdyn näköisellä rustiikkisella kuorrutteellaan”, Atrian kehityspäällikkö Tomi Nevala kertoo.

Pakastetut ja valmiiksi kypsennetyt Atria Crispy Chicken -kananpalat voi kiireessä laittaa jopa suoraan pakastimesta rasvakeittimeen. Maukkain ja rapein pinta syntyy rasvakeittimessä, mutta uunikuumennuskin riittää. Tuote myydään pakasteena, jolloin sulattamalla vain tarvittavan määrän ei synny hävikkiä! Atria Chrispy Chiken uutuudet syksy 2021

Tuotteet Kesprosta:

- 21757214 Atria Crispy Kana Snacks pakaste 5 kg / 14 g

Suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu, rapealla crispy-paneerauksella kuorrutettu kypsä pyörykkä. Tarjoillaan aterian osana tai sellaisenaan naposteltavaksi yhdessä dippikastikkeen kanssa.

- 21757213 Atria Kypsä Crispy Kanaleike paistista pakaste 4 kg / n. 60 g

Herkullinen crispy-paneroitu kanaleike toimii hyvin vaikka ranskanperunoiden ja remoulade-kastikkeen kanssa. Kana on suomalaista lihaa. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

2 x käyttövalmis kotimainen jogurttikastike maailman mauissa

Arla Pro jogurttikastikkeissa yhdistyvät raikas ja täyteläinen kotimainen jogurtti sekä suositut maut maailmalta. Savuisen paprikaisella BBQ -jogurttikastikkeella tuot annoksiisi herkullista barbeque-kastikkeen mausteisuutta. Raikkaan kipakassa Thai Chili -jogurttikastikkeessa puolestaan kohtaavat chilin tulisuus ja sitruunaruohon tuoma aavistuksen makea jälkimaku. Sipoossa valmistetut täyteläiset, laktoosittomat jogurttikastikkeet ovat heti valmiita käytettäväksi ja toimivat sellaisenaan kastikkeena, dippinä tai vaikka lihan ja kanan marinadina.

Arla maustetut jogurtit

TUOTTEET KESPROSTA:

Vastuullista makua ruokiin

Knorr kasvisliemi uutuus

21795531 Knorr Vähäsuolainen kasvisliemi 5 kg on riittoisaa ja helppokäyttöistä. Viiden kilon sangosta tulee 625 litraa maistuvaa lientä eri käyttötarpeisiin. Liemiaines liukenee helposti kiehuvaan veteen nopeuttaen keittiön työtä.

Huolella valikoiduista raaka-aineista tehty kasvisliemi on myös vastuullinen valinta: sankopakattujen Knorr-liemien pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätysmuovisia syksystä 2021 alkaen.

Kiireettömästi juureen leivottuja sämpylöitä

Fazer Leipomoiden suosittu Kiireetön-tuoteperhe on laajentunut odotetulla sämpyläuutuudella:

Fazer Kiireetön Kauranjyväciabatta on herkullinen artesaanisämpylä, joka on muiden Kiireetön tuoteperheen tuotteiden tavoin leivottu taikinajuureen pitkällä patalevolla. Pitkän leivontaprosessin ansiosta tuotteeseen saadaan Kiireettömille tunnusomainen pehmeä aromikas maku ja huokoisa rakenne. Sämpylä sisältää pehmeitä, mutta erottuvia kauranjyviä, jotka lisäävät tuotteen kauraisaa makua. Fazer Kiireton Kauranjyva UUTUUS

Sämpylä sopii erinomaisesti esim. hotelliaamiaisen aamiastarjoiluihin tai täytettynä vitriinimyyntiin. Sämpylä on kypsäpakaste, joten sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan vain sulattamalla. Rapean kuoren sämpylään saa paistamalla sitä 5 min. 220 asteessa. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Tilaa uutuus-sämpylöitä Kesprosta:

- 21793630 Fazer Kiireetön Kauranjyväciabatta 35 x 75 g

Vihreää teetä ja uutuuskahveja vastaamaan muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen

Lipton Green tea

20577862 Lipton Green Tea Citrus on virkistävän raikas, sitruunalla maustettu vihreä tee. Piristävän teenautinnon lisäksi teemme täyttää yhä kasvavat vastuullisuuden vaatimukset niin raaka-aineiltaan kuin pakkaukseltaan. Biohajoavien teepussien kääre on kierrätettävää paperia, ja pakkaus on muovikääreetön. Näin muovin määrä vähenee vuositasolla 1100 tonnia ja 285 tonnia jätettä vaihtuu kierrätyskelpoiseksi materiaaliksi.

Jo 51 % kodin ulkopuolella juodusta kahvista on tummapaahtoista.

Tummapaahtoisen kahvin kasvavaan kysyntään

Paulig Café Singapore -sarja on kehitetty vastaamaan muuttuvaan kahvin kuluttajakäyttäytymiseen Suomessa, sillä nyt jo 51 % kodin ulkopuolella juodusta kahvista on tummapaahtoista. Sarjaan kuuluu vähittäiskauppapakkauksen lisäksi 450 g papupakkaus sekä 100 g ja 300 g annospussit. Suomalaisista 70 % käyttää kahvissaan joko maito- tai kasvipohjaisia juomia, ja Café Singaporen tasapainoinen ja tummasuklainen maku kantaakin hyvin maidon läpi. Kuluttajat ovat ottaneet kaupunkikahvisarjan loistavasti vastaan, joten uusi tulokas aiheuttaa taatusti hyvää pöhinää kahvipisteellä.

Cafe Singapore coffees

Tuotteet Kesprosta:

Lisämyyntiä trendikkäällä Café Singapore Ice Coffee -jääkahvilla

Kylmien kahvien nauttiminen on vahvassa kasvussa kaikissa ikäluokissa. Kylmiä kahveja juodaan yleensä silloin, kun kaivataan pientä hemmottelua tai vaihtelua arkeen. Ice Coffee’ssa on täyteläinen ja intensiivinen maku aidosta kahvista, eikä siihen ole lisätty mitään keinotekoisia makua lisääviä aineosia. Café Singapore Ice Coffee täydentää värikästä kylmien kaupunkikahvien sarjaa, ja se toimii mainiona impulssiostoksena, sillä helppo myydä take away -tuotteena esim. erilaisten syötävien mukana.

medium Singapore RTD RGB

- 21780734 Paulig kahvijuoma 235ml Singapore Reilu

Huippuluokan käsipyyheratkaisu vaativaan tarpeeseen

Valitse KATRIN PLUS M CORELESS -VETOPYYHE kun keittiössä tarvitaan vahvaa käsipyyherullaa tehokkaaseen kuivaukseen ja keittiön pyyhintään. Katrin Plus -laatuinen paperi on pehmeä ja erittäin imukykyinen. Hylsytön rulla helpottaa annostelijan täyttöä!

Käytännölliset ja tyylikkäät Katrin vetopyyheannostelijat on saatavilla mustana, valkoisena ja harjatun teräksen värisenä. Annostelijoita on helppo käyttää ja täyttää haluamasi laatuisella Katrin-vetopyyhkeellä.

Katrin käsipyyheratkaisu

Tuotteet Kesprosta:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä