Valiovinkki pääsiäiseen: yhdellä täytteellä kaikki herkut

Pitenevät päivät tarkoittavat, että pääsiäinen makeine perinneherkkuineen on aivan kulman takana. Valion täytteet ovat sujuva vastaus pääsiäisen ja koko kevään jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Katso vinkit ja tutustu sesongin avaintuotteisiin.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Kuvat

Valio

Valion käyttövalmiit täytteet sopivat moneen ja ovat helppoja käyttää. Marja- ja hedelmäpohjaiset täytteet ja laktoosittomat maitopohjaiset täytteet ovat syvän makuisia ja loistavia sellaisenaan. Yhdessä ne ovat mainioita makupareja, joilla saat vaihtelevuutta makuun ja esimerkiksi kauniita kerroksia ja raitoja. Kannattaa kokeilla myös sekoittaa täytteitä keskenään tai esimerkiksi tuorejuuston kanssa.

Näin käytät täytteitä

Vain mielikuvitus on rajana sille, miten Valion täytteitä voi käyttää. Koska ne ovat paistonkestäviä, samaa täytettä voi käyttää keittiössä varsin moneen tarpeeseen.

Tässä muutama vinkki:

  • tee hetkessä herkullinen jälkiruokavaahto kerman ja jogurtin tai vegaanisen vaahtoutuvan tuotteen kanssa
  • pursota jälkitäyttönä croissantin väliin tai munkkeihin raikkaaksi yllätykseksi
  • notkista mehulla kastikkeeksi vaikka juustokakulle
  • täytä mehevät wienerit ja pitkot ennen paistoa
  • käytä helppona macaronsien täytteenä

Tekisikö jo mielesi hankkia teidänkin keittiöön monikäyttöinen täyte, johon voi tarttua, kun pitäisi saada monipuoliset jälkiruoat ja leivonnaiset mutkattomasti tarjolle?

Valio macarons Valmiilla macarons-pohjilla onnistut aina. Käyttämällä Valio täytteitä on leivoksien valmistus helppoa ja vaivatonta. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Sesongin tärpit

Täytteet valmistetaan Valion Suonenjoen hillotehtaalla, joka on muuten Suomen suurin hillotehdas. Ammattikeittiöille tarkoitettuun valikoimaan kuuluu yli 30 erilaista täytettä, ja lisää kehitetään koko ajan. Vaikka perinteiset, marjaisat hillo- ja täytemaut ovat kysytyimpiä vuodesta toiseen, valikoimasta nousee myös erilaisia sesonkihittejä.

Kevään leivonta- ja jälkiruokasesonkiin suositellaan näitä täytteitä:

Valio jogurtti-sitruunavaahto Raikas keväinen padassa valmistettava jälkiruoka vain kolmesta raaka-aineesta. Reseptin määrästä saanto vetomittoina on noin 40 litraa. Annoskoko 75 g/1 dl.

Resepti: Jogurtti-sitruunavaahto

Ostoslistalle:

Valmista näin:

  1. Annostele Valio vispikerma laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Vaahdota kerma.
  2. Lisää Valio A+™ rasvaton maustamaton jogurtti ja Valio lemon curd täyte. Jatka hetki vaahdottamista.
  3. Tarkista maku ja rakenne, siirrä kylmäsäilytykseen.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä