Vastuullinen ja laadukas God Morgon®

God Morgon on yksi suurimmista pohjoismaisista mehutuotemerkeistä. Valikoimassa on tuotteita ja makuja eri kulutustilanteisiin aina klassisista aamiaismehuista ruokaisiin ja hedelmäisiin smootheihin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: God Morgon / Eeva Lauronen

Kuvat

Valmistaja

God Morgon -valikoima koostuu terveellisistä ja maistuvista premiumtuotteista, joilla on hyvä hinta–laatu-suhde. Tuotteet sopivat aamupalalle tai välipalaksi. God Morgon Luomu -sarjan maut ja tyylikkäät pakkaukset miellyttävät trenditietoisia asiakkaita. Vastuulliset annospakkaukset ovat helposti mukaan otettavia vaikka on On the Go -aamiaiselle.

Vastuullisuus kulkee läpi toiminnan

God Morgon täysmehu- ja smoothietuotteiden tavoitteena on innostaa joka päivä pieniin tekoihin paremman huomisen puolesta. God Morgon -täysmehut ja -smoothiet valmistetaan vastuullisesti. Raaka-aineina käytetään vastuullisesti kasvatettuja appelsiineja ja omenoita. Täysmehut valmistetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla.

Myös pakkauksissa on huomioitu vastuullisuus. 250 millilitran ja yhden litran pakkaukset on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista. Litran kartonkipakkausten hiilijalanjälki on hyvitetty, ja kaikki tuotteissa käytetyt korkit ovat kasviperäisiä. Muovipullot on valmistettu sataprosenttisesta kierrätysmuovista. Luomutuotteiden etiketit ovat kierrätyspaperista. Pullot ovat pantillisia.

God Morgon on pääsponsori vuosittain järjestettävässä Team Rynkeby God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilyssä, jossa joukkueet ympäri Suomea pyöräilevät Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen.

Vuonna 2021 Team Rynkeby -säätiö lahjoitti rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Suomen keräystulos oli 942.584 euroa. Summa jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön ja Sylva ry:n kesken.

MN0222 Vastuullinen ja laadukas God Morgon 002 God Morgon Wake Up smoothiet voi napata mukaan vaikkapa kahvilan vitriinistä On the go -aamiaiselle tai -välipalalle.

God Morgon Wake Up Smoothie: Herää kaikkeen hyvään

Wake Up smoothie on helppo aamiainen tai välipala, joka piristää ja ravitsee samaan aikaan. Smoothiet ovat runsaskuituisia. Kuidut ovat peräisin marjoista, hedelmistä ja kaurasta. Kaikissa smoothieissa on vihreää kahvinpapua ja kauraa. 2,5 desilitran smoothiessa on yhtä paljon kofeiinia kuin 1,25 desilitran kahvikupillisessa. Valikoimassa on kolme kiinnostavaa makua, joissa yhdistyvät herkullisuus, trendikkyys ja terveellisyys.

MN0222 Vastuullinen ja laadukas God Morgon 003

God Morgon


  • God Morgon -valikoimassa on sekä klassikkomakuja, kuten appelsiini ja omena, että nautinnollisia makuyhdistelmiä. Saatavana myös luomutuotteita sekä hyvinvointia edistäviä täysmehuja, joissa on mm. vitamiineja.
  • God Morgon -täysmehuissa on paljon makuvaihtoehtoja. Appelsiini- ja omenatäysmehut on valmistettu vastuullisesti kasvatetuista hedelmistä. Appelsiinitäysmehu sisältää hedelmälihaa, ja omenatäysmehu on ”sameaa”, mikä tarkoittaa, että omenan hedelmälihaa ei ole suodatettu pois mehusta.
  • God Morgon Selected -täysmehut soveltuvat laatutietoiseen aamiaispöytään. Litran ja 250 millilitran kartonkipakkaukset on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä