4 + 1 vinkkiä - Monipuolinen Menu Punakaalisuikale

Syksyn uutuustuote Menu Punakaalisuikale nopeuttaa lisäkkeiden valmistamista. Valmiiksi suikaloidusta punakaalista valmistetut värikkäät lisäkkeet sopivat niin linjastoon, street food- kuin lautasannoksiin.

Julkaistu

1. Marinoitua punakaalia ja herneitä

Menu Punakaalisuikaleista sekoitat sulatettujen Menu Herneiden kanssa nopean lisäkkeen esimerkiksi linjastoon. Yhdistä GN-astiassa Menu Punakaalisuikaleet ja Menu Herneet. Lisää joukkoon marinadi, jossa on öljyä, Menu Vaaleaa balsamiviinietikkaa, suolaa, sokeria ja pippuria. Sekoita huolellisesti ja anna marinoitua muutama tunti.

2. Haudutettua punakaalia ja omenaa

Monikäyttöinen lisäke talvisten ruokien kylkeen syntyy näin: Freesaa öljyssä Menu Punakaalisuikaleita ja viipaloituja tai pilkottuja omenoita muutama minuutti. Lisää vettä, sokeria, suolaa ja jauhettua neilikkaa. Hauduta miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää hieman valkoviinietikkaa, kiehauta ja tarjoile makkaran, ankan tai sianlihan lisäkkeenä.

3. Kirpeä punakaali hodarille

Street food saa väriä ja terää kirpeästä punakaalista. Freesaa öljyssä punasipulia ja kuminansiemeniä. Lisää kaalisuikaleet, punaviinietikkaa, karpalomehua, suolaa ja pippuria. Hauduta kymmenen minuuttia, kunnes kaali pehmenee. Lisää tuoretta tilliä tai korianteria.

4. Sitruksinen punakaalisalaatti

Punakaalisalaatti tuo väriä lounastarjoiluun. Yhdistä Menu Punakaalisuikaleet, Menu Kurkkusuikaleet ja Menu Kesäkurpitsasuikaleet GN-astiassa. Hienonna ja sekoita joukkoon korianteria ja lehtipersiljaa. Lisää joukkoon sitrusvinegrettiä ja suolaa. Sekoita ja nostele tarjoiluastiaan.

+1 Jauheliha-punakaalikeitto

Ilahduta lounasasiakkaitasi uudis­tetulla ja värikkäällä jauhelihakeitolla. Valitse paras jauhelihakeittoreseptisi. Korvaa osa kasviksista Menu Punakaalisuikaleilla. Punakaalisuikaleet, sipulit, porkkana ja vaaleat kasvikset tekevät keitosta värikkään tuoreiden Menu-yrttien kanssa.

Tuotteet

21706792 Menu Punakaalisuikale 1 kg

41 vinkit

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä