Herkulliset ja laadukkaat Lecora-tuotteet Orklalta!

Lecora haluaa tarjota hyvänmakuisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita asiakkaille.

Julkaistu

Teksti

Orkla Suomi

Kuvat

Orkla Suomi

Tarjoa herkullisia kasvisruokia helposti Lecoran valikoiman avulla. Kokeile vaikkapa maukkaita Härkäpapu-punajuurinugetteja, tai Tacorullaa vaihtoehtona perinteiselle kevätrullalle. Valikoimasta löytyy myös monikäyttöisiä leikkeitä ja pihvejä, kuten herkullinen Sveitsinleike suussa sulavalla juustolla ja savukinkulla. Kaikki tuotteet ovat pakasteita.

Vastuullisuus on korkealla Orklan agendalla. Lecoran huolella valitut korkealaatuiset raaka-aineet tuotetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisesti Ruotsissa – kuten esim. valko- ja punakaalit sekä keltaiset herneet. Myös Lecoran tuotteiden liha on ruotsalaista. Tuotannossa käytetty rapsiöljy menee uusiokäyttöön tuotantolaitoksen lämmittämiseen. Lecoran tuotteissa ei käytetä soijaa, ja monessa tuotteessa on luomumerkki.

Lecoran tuotteet valmistetaan Ruotsissa Vätternin järven rannalla Vadstenan kaupungissa.

Lisätietoa löydät Orkla Suomen verkkosivuilta

Couscousleike

Couscousleike, haudutettua punakaalia ja paistettuja porkkanoita

Lecoran couscouspohjaiset kasvisleikkeet ovat helppo pääraaka-aine maukkaaseen ateriaan. Valmista mehevä punakaalipelti ja rapeat voissa paistetut naattiporkkanat täydentämään annosta. Couscousleike sopii myös vegaaniruokavalioon!

Ainekset

7 kg Lecora Couscousleike

Haudutettu punakaali
3 kg Felix Punakaalisalaatti
0,5 kg omenasuikale
0,25 kg punasipulisuikale
0,01 kg suola

Paistetut porkkanat
3,75 kg naattiporkkana, pieni
0,2 kg laktoositon voi
0,01 kg suola
0,015 kg rakuuna, kuivattu

Valmistusohje

  1. Lämmitä couscousleikkeet uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti
  2. Lisää punakaali, omenasuikale, punasipulisuikale sekä suola kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Valuta ylimääräinen neste pois.
  3. Poista porkkanoista suurin osa naatista pois, halkaise ja paista pannulla voissa. Porkkanoiden pitää saada väriä, mutta ne saavat jäädä napakaksi. Mausta porkkanat suolalla ja rakuunalla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä