Äitienpäivän menuvinkit ravintoloille

Äitienpäivänä perheet suuntaavat brunssille ja päivälliselle ravintoloihin. Yllätä asiakkaasi positiivisesti menuvinkkiemme avulla.

Julkaistu

Äitienpäivä lähestyy. Äitienpäivänä äitejä hemmotellaan viemällä heidät kiireettömästi ulos syömään. Äitienpäivän ruokalistalla on perinteisesti sovellettu alkuruokana erilaisia keittoja ja salaatteja, pääruokana runsaampia liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja sekä jälkiruuaksi makeita herkkuja – usein juhlavaa kakkua.

Valmista äitienpäivän aterialle esimerkiksi Menu-tuotesarjan naudanpaistilihoja sopivin lisukkein. Mikäli haluat hieman poiketa perinteisistä kuvioista kokeile esimerkiksi parsaa eri tavoin valmistettuna läpi aterian. Parsakausi on tähän aikaan parhaimmillaan, joten sitä kannattaa hyödyntää vähintäänkin osana tarjoilua.

Jälkiruuaksi kannattaa kokeilla runsastakin runsaampaa överikakkua. Överikakusta innostuvat ainakin lapset ja mikä olisikaan parempi tavoite äitienpäivälounaalle kuin iloiset ipanat ja kikattavat kakarat. Koristelussa ei siis säästellä, kun juhlapöydässä on lapsiperhe.

Pohjaksi: Menu pyöreä kakkupohja

Täytteeksi: Limetillä raikastettu vadelmamousse

Koristeeksi: Menu-jälkiruokakastikkeita, -marjoja, -tuulihattuja ja –muffineja, Davigel-macaroneja ja minileivoksia, Mimis-kukkia sekä vaahtokarkkeja, monidonitseja ja kierrevohveleita. Myös popcornit käyvät överikakun koristeluun.

Osta ja kokeile!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä