Herkullinen ja moderni pitakebab

Perinteisille kebab-annoksille on edelleen kysyntää, mutta modernit kasvis- ja kanaversiot ovat yhä suositumpia. Uskalla uudistaa liiketoimintaa ja tuttuja annoksia herkullisella pitakebabilla!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Moderneja kebabannoksia kannattaa tarjoilla uudenlaisten ja raikkaiden lisukkeiden kanssa. Kebab on nyt trendikäs ja täytteiden valintaan sekä laatuun kannattaa kiinnittää huomiota.

Perinteisen lihakebabin rinnalla on hyvä pitää kasvis- ja kanaversioita. Kesäaikaan modernit pitakebabannokset sopivat hyvin kasvisruokavaliota painottaville asiakkaille.

Säästä aikaa ja valmista moderni kebabannos lisäämällä täytteet Menu-pitaleivän taskuun. Kasvistäytteeksi sopii erinomaisesti Unileverin vegaaninen The Vegetarian Butcher Crispy No Chicken -kasviproteiini. Kanaversion täytteeksi kannattaa kokeilla Menu-valikoiman kypsää kanakebabviipaletta.

lanseeraus 1-23 fastngood pitakebab pysty Vinkki! Kanaversion täytteeksi sopii Menu Kypsä kanakebabviipale.

Kastikkeilla liikeidean personointia ja markkinassa erottautumista

Kastikkeiden merkitys korostuu laadukasta kebabannosta valmistettaessa ja niiden avulla saat annoksista persoonallisempia. Ravintolan kannattaa käyttää tarkkaa harkintaa, millaisen kastikekokonaisuuden kebabien yhteyteen luo. Esivalmisteleeko kastikkeet itse, jolloin annoksista tulee persoonallisempia, vai hyödyntääkö Menu-valikoimasta löytyviä valmiita ratkaisuja tai niiden yhdistelmiä.

Vinkit maltillisella esivalmistelulla

  1. Mausta tomaattikastike sambal oelekilla ja saat kevyellä esivalmistelulla tomaattisen kebabkastikeen.

  2. Mausta jogurtti valkosipulilla ja lisää tarvittaessa pieni määrä kylmäsuurustetta. Näin käytössäsi on loistava kastike kevyellä esivalmistelulla.

Tuotteet Kesprosta

Käsiteltävät raaka-aineet

Esikäsitellyt raaka-aineet

Valmiit tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä