4+1 vinkkiä - Menu Kypsä kanakebabviipale

Menu Kypsä kanakebabviipale tuo uusia makumaailmoja lounastarjoiluun ja vitriineihin. Kokeile esimerkiksi välimerellistä kanakebab-couscousia ja kanakebabtoastia jenkkityyliin.

Julkaistu

1. Kanakebabpasta

Freesaa hienonnettua sipulia ja valkosipulia kasarissa. Lisää joukkoon Menu Kermakastiketta sekä Menu Italian maustetahnaa ja kiehauta. Paahda Menu Kypsät kanakebabviipaleet pannulla tai uunissa ja yhdistä esikeitettyjen pastojen sekä kastikkeen kanssa.

2. Kanakebab riisillä

Laita GN-pakin pohjalle kerros keitettyä Menu Villiriisiseosta ja sen päälle Menu Kypsät kanakebabviipaleet niin, että riisi kuitenkin näkyy reunoilta. Kuumenna höyryssä muutama minuutti ja kaada päälle kuumaa tomaattikastiketta. Viimeistele lisäämällä päälle reilusti jäävuorisalaattia, rucolaa, punasipuli- ja tomaattiviipaleita. Pursota vielä päälle valkosipulimajoneesia.

3. Kanakebabpasteijat

Sekoita sulatetut Menu Kypsät kanakebabviipaleet, cheddarjuustoraaste, paprikakuutiot ja Menu Salsa grillo. Levitä täytettä kaulitulle voitaikinalevylle ja käännä tasku kiinni. Paista uunissa ja tarjoile.

4. Välimerellinen kanakebab-couscous

Keitä couscousia ja mausta se raz-el-hanout-mausteseoksella. Laita jäähtyneen couscousin päälle kurkkua, oliiveja, Menu Punajuurihummusta ja Menu Kypsiä kanakebabviipaleita. Viimeistele annos limellä maustetulla jogurttikastikkeella.

+ 1 Kanakebabtoast

Voitele Menu Vehnäpaahtoleipäviipaleista toinen sinapilla ja toinen Menu Jalopeno vegaanimajoneesilla. Laita majoneesilla voidellun leivän päälle salaattia, tomaattia, suolakurkkua, rapeaa pekonia, cheddarjuustoa ja reilusti Menu Kypsiä kanakebabviipaleita. Paina sinapilla voideltu leipä kanneksi ja lämmitä painoparilassa.

21707758 Menu Kypsä kanakebabviipale 2,5 kg irtopakastettu

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä