Kahviloitsija, uudista vitriinin leivät

Kuluttajien ruokailu on hektistynyt ja take away -ruoan suosio on lisääntynyt. Pärjätäkseen tässä markkinassa vitriinitarjontaa kannattaa kehittää ja päivittää vitriinituotteet vastaamaan kuluttajien kysyntään.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Näin kokoat ruokaisan leivän kahvilan vitriiniin

1. Valitse leipä

Liikkuva ja aktiivinen elämäntapa saa yhä useamman kuluttajan nappaamaan välipalaksi ruokaisan leivän. Runsailla täytteillä se käy myös kevyeksi lounaaksi. Valitse leipä tai sämpylä Kespron laajasta valikoimasta verkkokauppa Kespronetistä tai poikkea lähimmässä noutotukussa!


2. Valitse ”pihvi”

Valitse väliin sopiva ”pihvi”. Vegaaniseen vaihtoehtoon pihviksi sopii hyvin Davigel grillatut munakoisoviipaleet. Munakoisot voi marinoida myös alusta asti itse. Väliin sopii myös Menu Kanakebabviipale ja Menu Vihreä pesto sekä Menu Vegepyörykkä.

3. Valitse mauntuojat

Eriväriset tahnat, kasvikset ja vihannekset tuovat leipiin ja sämpylöihin väriä, runsautta ja näyttävyyttä. Saat vielä lisää variaatioita valikoimaan, kun vaihdat punajuurihummuksen tavalliseen hummukseen ja korianterin vaikka lehtipersiljaan.

Täytetty sämpylä Modernit leivät voi rakentaa burgerin tapaan. Vaihtelemalla leipiä, täytteitä, levitteitä, majoneeseja ja maun tuojia vitriini uudistuu ja tarjonta pysyy houkuttelevana.

Reseptivinkki!

Menu Porkkanasämpylän täytteenä on hernetahnaa, pikkelöityä punakaalia, grillattua ja marinoitua munakoisoa, tuoretta pinaattia sekä punajuurihummusta. Tee tahna soseuttamalla hernettä ja oliiviöljyä. Mausta suolalla.

Tuunaa sämpylän pintaa esimerkiksi penslaamalla yrttiöljyllä ja ripottelemalla päälle paahdettuja siemeniä.

Ostoslistalle

Täytteet ja levitteet

Leivät


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä