Mieleenjäävä leipäpöytä ravintolan lounaalle

Lounaan tarjoaminen ilman leipää on riski. Mieleenpainuvimmat leipäpöydät muistetaan runsaista leipälaaduista tai levitteistä. Leivän laatuun kannattaa panostaa, sillä leipä on hankintahinnaltaan ja täyttävyydeltään lounaan edullisimpia osia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Lounaalla näkee usein paljon erilaisia leipiä; vaaleaa, tummaa, moniviljaleipää, isompia leipiä ja sämpylöitä. Tehokkain ja paras ratkaisu kilpailuetua etsiessä on valita hyvä leipä ja tehdä levitteistä ravintolan juttu. Suurin osa kuluttajista nauttii kotioloissa perinteisiä levitteitä, joten levitteiden avulla kuluttajille voi tarjota erilaisia makumatkoja ja kokemuksia.


AdobeStock 111211545 voi levite

Mitkä ovat leipäpöydän parhaat levitteet?

Perinteisen leipäpöydän levitteinä ovat margariini ja voi. Usein käytetään myös öljyn ja balsamicon yhdistelmää, tuorejuustoja, maustettuja tuorejuustoja, paahdettua voita, munavoita, hummuksia, tapenadea, pestokastiketta ja sen variaatioita kuten hernepestoa, munakoisokaviaaria, baba ganoushia sekä erilaisia kasvistahnoja – listaa voisi jatkaa lähes loputtomasti.

Menu pahkinaton pesto

Vinkki!

Mausta kasvistahna, tuorejuusto, jogurtti, margariini tai voi pähkinättömällä pestokastikkeella. Peston makuinen levite sopii erinomaisesti lounaspöytään. Hyödynnä myös valmiit Menu Hummus, Menu Punajuurihummus sekä Menu Punainen pesto.

Tiesitkö, että levitteitä voi myös pakastaa?

Monia levitteitä voi myös pakastaa, mikä helpottaa arjen sujuvuutta. Valmista siis kiireaikojen ulkopuolella levitteitä valmiiksi ravintolan pakastimeen.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä