Kespron Data kertoo syksyn sesonkituotteet

Kespron Content Manager Jouko Väntänen poimi Kespron markkinadatasta tietoja syksyn sesonkituotteista. Tutustu, tilaa ja tee kannattavaa lisämyyntiä.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kesän jälkeen asiakkaat toivovat kevyempää ja kasvispainotteista ruokaa loma- ja grillikauden vastapainoksi. Tämä kannattaa huomioida painottamalla listoilla erilaisia kala- ja kasvisruokia sekä kevyempiä lihavaihtoehtoja esimerkiksi broilerista ja kalkkunasta. Syksyllä hyödynnetään myös kotimaisten kaalien, juuresten ja vihannesten satokausi. Erityisesti juurekset ovat todella monikäyttöisiä soveltuen mainiosti keittoihin, muhennoksiin, patoihin, raasteisiin, soseisiin, leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Viilenevät illat lisäävät kannellisten take away -kuumakuppien kysyntää. Tähän Kespro tarjoaa kuluttajien kysyntään vastaavia vastuullisia, biohajoavia vaihtoehtoja. Joulua kohti mentäessä kysyntää kasvattavat muun muassa erilaiset joulupöydän ainekset, kuten kalapöytään sopivat kalafileet ja sillit, laatikoiden valmistusta helpottavat jalostetut juurekset.

Vaivattomat kalapihvit ja kalapalat

Lounastarjontaan mainiosti soveltuvat kalapihvit ja kalapalat alkavat syksyn tullen kasvattaa kysyntää. Niitä on kätevä hyödyntää kysynnän vaihtelun mukaan suoraan pakkasesta. Kespron oman maahantuonnin tuotteet sekä Menu-tuotteet takaavat käyttöösi monipuolisen valikoiman. MSC-/ASC-sertifikaattimme takaavat luotettavan ja vastuullisen toimitusketjun.

Graafi: Kespron Data Kalapihvit ja kalapalat

Makumatkoja kasvispyöryköillä ja -pihveillä

Erilaiset kasvispyörykät ja kasvispihvit ovat kasvattaneet jatkuvasti suosiotaan kasvisruokabuumin myötä, ja niiden menekki korostuu erityisesti syyskaudella. Ne ovatkin loistavia tuotteita kasvis- ja vegaaniruoan tarjontaan, sillä niiden avulla voi loihtia sekä perinteisten annosten kasvisversioita että kokonaan uusia makumatkoja maailmaan ääriin.

Graafi: Kespron Data Kasvispyörykät ja kasvispihvit

Monikäyttöinen punasipuli

Sadonkorjuu ja lähestyvä juhlakausi lisää punasipulin käyttöä. Punasipuli on keltasipulia pehmeämpi maultaan ja värinsä ansiosta sillä voidaan luoda lisää houkuttelevuutta annoksiin. Menu-tuotesarjasta löytyy myös monikäyttöisiä ja keittiön työskentelyä helpottavia jalosteita kuten suikaleita, kuutiota ja kuorettomia punasipuleita.

Graafi: Kespron Data Punasipuli

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä