Kespron Data kertoo ratkaisut loppuvuoden juhlapöytiin

Kespron Content Manager Jouko Väntänen poimi Kespron markkinadatasta tietoja, joiden avulla asiakkaat voivat ideoida omaan tarjontaansa sopivat ratkaisut loppuvuoden juhlapöytiin. Tutustu, tilaa ja tee kannattavaa lisämyyntiä.

Julkaistu

Joulu on edelleen vahvasti perinteisiin luottava juhla, ja tämä näkyy myös raaka-aineissa. Juomapuolella tässä sesongissa kysyntää on erityisesti eurooppalaisista punaviineistä, port-viineistä ja konjakeista. Kannattaa siis tarjota asiakkaille perinteikästä joulun ajan ruokaa, mutta kokeilla rohkeasti myös uudenlaisia makuelämyksiä tai perinteisten ruokien höystämistä uudella twistillä.

Me Kesprossa autamme sinua tarjoamalla ideoita ja inspiraatioita. Meidän kauttamme saat helposti lautasannosten pääraaka-aineet lisukkeineen sekä komponentit buffet-pöytiin, ruokiin makua antavia yrttejä ja mausteita unohtamatta.

Lohituotteet

Graafi Lohituotteiden kysynnästä

Erityisesti savustettujen lohifileiden ja graavilohen kysyntä korostuu voimakkaasti loppuvuodesta. Ne ovatkin mitä mainioimpia tuotteita joulun kalapöytiin, buffet-lounaille ja à la carte-listoille.

Jalostetut juurekset

Graafi jalostettujen juuresten kysynnästä

Erilaiset jalostetut juurekset helpottavat merkittävästi loppuvuoden juhlien valmisteluita. Vaivattomia ratkaisuja ovat erilaiset valmiiksi paloitellut, kuoritut, raastetut, soseutetut ja lohkotut juurekset. Näistä saat loistavat raaka-aineet esimerkiksi laatikoihin, keittoihin sekä uuni- ja pataruokiin.

Piirakat ja tortut sekä valmiskakut

Graafi piirakoiden, torttujen ja valmiskakkujen kysynnästä

Perinteiset joulutortut, mutta myös erilaiset makeat piirakat ja valmiskakut kasvattavat suosiotaan joulun alla. Niitä onkin kätevä tarjota esimerkiksi jälkiruokana buffet-pöydässä. Muista maukkaat Menu-ja Brakes-kakut sekä -piiraat.

Tutustu, tilaa ja tee kannattavaa lisämyyntiä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä