Kespron Data kertoo alkuvuoden sesonkituotteet

Kespron Content Manager Jouko Väntänen poimi Kespron markkinadatasta tietoja alkuvuoden sesonkituotteista. Vuosi alkaa keveästi hyödyntämällä valmiita vihannessekoituksia ja monipuolisia papuja. Tutustu, tilaa ja tee kannattavaa lisämyyntiä.

Julkaistu

Teemme datasta havainnollistavia poimintoja, joiden avulla ravintolat voivat varautua kasvavaan kysyntään tai itse luoda sitä. Tämän faktatiedon avulla haluamme auttaa asiakkaitamme ideoimaan omaan tarjontaansa sopivat ratkaisut, tekemään perusteltuja päätöksiä sekä kohdistamaan tarjonnan oikeaan ajankohtaan.

Keveästi alkavaan vuoteen

Kespron Digital Content Manager Jouko Väntänen poimi Kespron markkinadatasta tietoja talven sesonkituotteista. Tutustu, tilaa ja tee kannattavaa lisämyyntiä.

Vuoden vaihteen jälkeen asiakkaat yleensä haluavat keventää ruokavaliotaan. Erityisesti lounaslistoilla voi painottaa erilaisia kala- ja kasvisruokia, salaattivaihtoehtoja sekä vaaleaa lihaa. Alkuvuoden talvilomat ja laskiainen lisäävät ihmisten ulkona liikkumista ja samalla ulkona syömistä. Ulkoilun lomassa maistuvat myös kuumat juomat. Kesprosta löydät juomille vastuulliset, biohajoavat take away -kupit kansineen.

Kannattaa siis miettiä miten luoda merkityksellinen ja mieleenpainuva kohtaaminen asiakkaalle. Näillä eväillä asiakas palaa kerta toisensa jälkeen.

Viime syksynä Kespron teettämästä ”Ulkona syömisen tulevaisuus” –tutkimuksesta kävi ilmi, että aitoihin makuihin ja positiivisen kokemuksen luomiseen kannattaa panostaa. Laadukas ja maukas ruoka on kaiken pohja, mutta asiakkaat ovat yhä vaativampia ja odottavat kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka muodostuvat ruoan lisäksi palvelusta, esillepanosta ja ylipäätään koko konseptista.

Valmiit vihannessekoitukset ja jalostetut juurekset

Data, kysyntää kuvaava graafi. Valmiit vihannessekoitukset ja jalostetut juurekset

Valmiit vihannessekoitukset ja jalostetut juurekset nopeuttavat keittiön prosesseja ja eri tavoin valmistettuina toimivat loistavana lisukkeena. Kokeile esimerkiksi Menu-sarjan ratatouille-kasviksia, kypsiä bataattipaloja tai wok mixiä.

Herneet, pavut ja linssit

Kysyntää kuvaava graafi. Herneet, pavut ja linssit

Herneitä, papuja ja linssejä hyödyntämällä voidaan valmistaa lukemattomia erilaisia ruokia kuten keittoja, pihvejä, risottoja ja salaatteja. Hernekeitto puolestaan on lounastarjonnan klassikko, josta pystyy helposti varioimaan sopivan keiton niin sekasyöjille kuin vegaanillekin.

Munkit, muffinssit, paistotuotteet

Data, kysyntää kuvaava graafi. Munkit, muffinssit ja paistotuotteet

Keveyden vastapainoksi erilaiset munkkirinkilät, donitsit, rahkamunkit ja muut paistotuotteet nostavat suosiotaan erityisesti helmikuusta alkaen. Talvilomakautena makeat paistotuotteet maistuvat niin jälkiruokana kuin makeana välipalana kahvin tai kaakaon kera. Kannattaa hyödyntää lisämyynnin mahdollisuus sopivalla tarjouksella!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä