Kesän hittituotteet – paneeratut ja gluteenittomat broilerit HKScanilta

Fried Chicken -trendi on rantautunut maailmalta vihdoin Suomeenkin ja friteeratuista broilerin paloista odotetaan kesän ruokahittiä.

Julkaistu

Kuvat

HKScan

Ruokailmiöstä inspiroitunut HKScanin tuotekehitystiimi kehitti HKScanin valikoimiin kypsän kananpojan paistileikkeen ja sisäfileen, joissa molemmissa on rapea, gluteeniton panerointi.

Valmiiksi paneroidut ja kypsät HKScanin broilerit tuovat helpotusta ravintoloiden vilkkaaseen kesäsesonkiin. Ne valmistuvat helposti ja nopeasti joko uunissa tai rasvakeittimessä. Päältä rapeat ja sisältä mehevät broilerituotteet sopivat gluteenittoman paneerauksen ansiosta myös keliaakikoille.

Kanatacoja puupöydällä

Paneerattu broileri – kesäkeittiöiden moniottelija

HKScanin kypsät broilerituotteet ovat monikäyttöisiä; ne sopivat niin kanakoreihin, ruokaisiin salaatteihin kuin tacojen ja hampurilaisten täytteeksikin. Maistuvat tietysti myös ihan sellaisenaan erilaisten dippikastikkeiden kanssa tarjottuna. Tutustu uutuustuotteisiin ja inspiroidu herkullisesta reseptistä!

Broilerin sisäfilettä melonisalsalla

Rapeaa broilerin sisäfileetä ja vesimelonisalsaa

1,2 kg Kariniemen Kananpojan Rapea paneroitu sisäfilee, kypsä, pakaste

Kuumenna broilerin sisäfileet uunissa jäisinä +180 asteessa 12-15 minuuttia, sulatettuna 8-10 minuuttia. Huomioithan, että ohjeet ovat laitekohtaisia.

Salsa:
0,2 kg vesimeloni, kuutio
0,2 kg maissinjyvä
basilika
oliiviöljy
limen mehu
suola

Paahda maissinjyviä 200 °C:ssa noin 10 minuuttia. Yhdistä muihin aineisiin ja mausta mieleiseksesi.

21607405 Kariniemen Kananpojan Rapea paneroitu Boneless Wing
HUOM! UUTUUS SAATAVILLA 23.4 ALKAEN

21541854 Karinimen Kananpojan Rapea paneroitu Sisäfilee

HKScan

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä