Kespron omien merkkien tuotteilla kokoat kaikille maistuvan saaristolaispöydän

Saaristolaispöytä kokoaa sesongin maukkaimmat raaka-aineet yhteen. Se tarjoaa monipuolisen ja useimpiin erikoisruokavalioihin sopivan ratkaisun kesäkaudelle, olipa kyseessä juhlien catering tai kesäravintolan noutopöytä.

Julkaistu
Kespro
teksti
AdobeStock
kuvat

Saaristolaispöytä kokoaa sesongin maukkaimmat raaka-aineet yhteen. Se tarjoaa monipuolisen ja useimpiin erikoisruokavalioihin sopivan ratkaisun kesäkaudelle, olipa kyseessä juhlien catering tai kesäravintolan noutopöytä.

Julkaistu
Kespro
teksti
AdobeStock
kuvat

Klassinen kesäjuhlien noutopöytä saaristolaisteemalla sopii mainiosti ratkaisuksi useita ruokavalioita huomioivaan tarjoiluun. Kesäkauden perinteiseen saaristolaispöytään kuuluvat runsaiden kala- ja äyriäisherkkujen lisäksi varhaisperunat, tuore tilli ja muut yrtit sekä erilaiset salaatit. Saat kaikki tuoreet vihannekset yhdellä tilauksella muiden noutopöydän tuotteiden kanssa Vihannestukku Kesprosta. Erilaisten kalojen ja raikkaiden vihannesten rinnalle istuvat myös valmiit terriinit ja sillit.

Saaristolaispöydän graavikalat:

Maukkaat lämmin- ja kylmäsavukalat:

Print Large 1800x-suomalainen varhaisperuna 1kg Kotimainen varhaisperuna on kesän odotetuimpia herkkuja.

Vaihtoehtoja eri ruokavalioille

Vegaani, pescovegetaristi, fleksaaja vai reducetarian eli eläinperäisen ravinnon vähentäjä? Gluteeniton, laktoositon vai kenties keto? Ruokavalioiden runsaus voi aiheuttaa lisätyötä ja vaatia käsipareja yksittäisten annosten valmisteluun. Kun kesän buffetkattaus on koottu useimpia ruokavalioita palvellen, on lopputulos helpotus niin tilaisuuden järjestäjälle kuin ruokailijoille. Vegaaniset tarjoilut sopivat useimmille, joten niitä suosimalla kasvatat vaihtoehtojen määrää ruokavaliosta riippumatta.

Reducetarian tarkoittaa ruokavaliota, jossa lihan ja muiden eläinperäisten tuotteiden syöntiä pyritään vähentämään.

Kylmäsavulohen vegaaniversio, kalaton kala, tehdään porkkanasta, joka paistetaan suolakuoressa ja maustetaan kypsänä etikalla sekä savuaromilla maustetulla kasviöljypohjaisella marinadilla. Vegaani vaihtoehto sillille syntyy puolestaan tofusta tai munakoisosta. Marinoi ohuet tofusiivut porkkanan ja sipulin kanssa perinteisillä sillimausteilla: etikalla, laakerinlehdillä, neilikoilla, maustepippurilla ja sinapinsiemenillä. Munakoison rakenne on yllättävän lähellä silliä, ja se toimii loistavasti erilaisissa tahnoissa.

Mädin vegaani vaihtoehto löytyy valmiina Vain Kesprosta -tuotteiden valikoimasta: Merhav merilevävalmiste sopii esimerkiksi mousseihin, leivälle tai koristeluun.

Lisää ostoslistalle Merhav merilevävalmisteet:

MN0322 raaka-ainepoyta 1500x1000 Valmiit kalat saaristolaispöytään Kalatukku Kesprosta.

Muista kastikkeet ja leivät!

Saaristolaispöydän salaattien kanssa maistuvat laktoosittomat ja gluteenittomat Menu-valikoiman uutuudet, sinappinen ja jogurttinen salaatinkastike. Trendikkäin salaatinkastike sekoitetaan tänä kesänä sherryviinietikasta, salotti- ja valkosipulista, kokojyvä- ja Dijon-sinapista sekä oliiviöljystä. Tämä vinaigrette maustetaan hunajalla, timjamilla, sormisuolalla ja mustapippurilla. Kesäisen noutopöydän kruunaavat tietenkin maistuvat leivät, kuten Menu Luomu saaristolaisviipaleet.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä