Kespron Porin tukku avautuu marraskuussa 2018

Kespron tukku avataan Porissa seitsemän vuoden tauon jälkeen. Luvassa on uusia palveluita, runsas tuoretuotteiden valikoima sekä paikallisia tuotteita.

Julkaistu

Teksti

Tuija Heikkilä

Kespro haluaa olla lähellä asiakkaitaan niin palveluiden kuin tuotteidenkin kanssa. Niinpä Kespro palaa Poriin ja avaa uuden noutotukun.

– Uskomme Kesprossa vahvasti paikallisuuteen. Satakunta ja Pori ovat merkittävä ja kasvava markkina-alue, jonka tulevaisuus näyttää hyvältä. Ulkona syöminen kasvaa sielläkin, aluejohtaja Kimmo Saari perustelee tukun paluuta.

Tuttu tukkupäällikkö

Kesäkuun alusta työnsä Porin tukkupäällikkönä aloittaneelle Vesa Maalarille seutu on tuttuakin tutumpi. Porissa asuva Maalari oli nimittäin samoissa tehtävissä myös vuodesta 2008 vuoteen 2011, jolloin Porin tukku suljettiin. Väliaika on kulunut Kespron avainasiakaspäällikkönä, kuluva vuosi länsirannikolla. Niinpä Maalari tuntee alueen asiakkaat, heidän toiveensa ja tarpeensa.

– Odotan innolla, että pääsemme takaisin Satakunnan markkinoille olemaan asiakkaiden tukena niin valikoiman avulla kuin tarjoamalla Porin tukussa uusia palveluja, kuten uutuustuotteiden perjantaiset maistatukset ja kevätpuolella 2019 käynnistyvät ideakoulutukset. Yrittäjät ovat niin kiinni arjen tekemisessään, että he eivät ehdi seurata alan uutuuksia. Niinpä on tärkeää, että tuomme heille tietoa ja trendejä, Vesa Maalari sanoo.

Entisen K-Supermarketin kiinteistöön osoitteeseen Siltapuistokatu 9–15 remontoitavan tukun on suunniteltu avautuvan marraskuulla. Henkilökuntaa tulee olemaan noin 15, tilaa parisentuhatta neliömetriä.

Ratkaisuja ja helpotusta arkeen

Lähellä oleva tukku helpottaa asiakkaiden arkea, ja lyhyet välimatkat pelastavat tilanteet, kun yllättäviin tarpeisiin saa nopeasti apua. Uudessa tukussa erityisesti tuoretuotteiden valikoima tulee reilusti kasvamaan vastaten asiakkaiden nykyisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Monipuoliseen valikoimaan tulee myös paljon paikallisten tuottajien tuotteita, sellaisiakin joita saa vain Kespron Porin tukusta.

– Kun tukku avautuu, hyllyillä on runsaasti tuotteita, mutta myös tyhjää tilaa, sillä haluamme kuunnella, mitä paikalliset asiakkaat haluavat ja tarvitsevat. Rakennammekin tukun yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri oikeanlaiseksi satakuntalaisten tarpeisiin, Kimmo Saari vakuuttaa.

Kespro Pori Noutotukku, Siltapuistokatu 9-15, 28100 Pori, p. 01053 29870

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä