Kespron tukku palaa Poriin – avataan syksyllä

Kespron tukku lopetti Porissa 2011, mutta palaa nyt takaisin. Tarkkaa avauspäivää ei ole vielä päätetty. Tukkua lähdetään rakentamaan entisen K-Supermarketin kiinteistöön ja valmistuessaan se tulee työllistämään parikymmentä henkeä.

Julkaistu

– Kespro palaa Poriin, koska uskomme paikallisuuden merkitykseen sekä tuotteissa että palvelussa. Paikallinen tukku helpottaa asiakkaidemme arkea ja mahdollistaa nopeamman reagoinnin muuttuviin tilanteisiin eritoten ravintoloissa. Satakunta ja Pori ovat merkittäviä markkina-alueita Suomen mittakaavassa, kertoo Kespron tukkutoimintojen johtaja Kimmo Saari.

– Ulkona syöminen on kasvanut maailmanlaajuisesti, myös Satakunnassa. Uuden tukun asiakaskuntaa tuleekin olemaan erityisesti Satakunnan alueen ravintolat ja kahvilat, jatkaa Saari.

Uusi tukku sijoittuu entisen K-Supermarket Ruokacenterin tiloihin. Tukun osoite on Siltapuistokatu 9–15. Tukku on suuruudeltaan noin 2000 neliömetriä. Remontti ja muutostyöt käynnistyvät viimeistään toukokuussa.

– Vuoden 2011 tukkuun verrattuna erityisesti tuoretuotteiden määrä tulee olemaan merkittävästi suurempi. Tukkuun tulee maistatuspiste ja joka perjantaina asiakkaille tarjoillaan perjantaimaistatusta, jossa on mahdollisuus tutustua uusiin makuihin ja tuotteisiin, kertoo Saari.

– Lähtökohtana on, että kehitämme palveluita remontin aikana yhdessä asiakkaidemme kanssa. Eli he tulevat kanssamme rakentamaan uutta tukkua, sanoo Saari.

Lisätietoja:
Kespron tukkutoimintojen johtaja Kimmo Saari, p. 050 052 3064
Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Olli Setänen, p. 050 053 6421

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä