Kevään ja kesän makeimmat herkut kaurapohjaisilla Aito-tuotteilla

Kotimaiset, kaurapohjaiset Aito-tuotteet auttavat luomaan herkkuja, jotka maistuvat kaikille. Tuotteet sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon ja leivontaan, ja laktoosittomina ja maidottomina ne sopivat moneen makuun ja ruokavalioon.

Julkaistu

Kuvat

Kaslink

Monipuolinen Aito-tuoteperhe tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja ruokajuomaksi, välipalaksi, ruoanlaittoon tai leivontaan. Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta vastuullisia periaatteita noudattaen. Tuotteet valmistetaan kotimaisen biokaasun voimin, ja ne pakataan ympäristöystävälliseen ja helposti kierrätettävään kartonkipakkaukseen.

Helposti herkullista – moneen makuun

Maidottomat ja laktoosittomat Aito-tuotteet sopivat moneen ruokavalioon, ja auttavat valmistamaan herkkuja, jotka maistuvat kaikille. Pannukakkuja, marjoja ja kauravaahtoa Kuohkeaksi vaahtoutuva, maidoton, laktoositon ja gluteeniton Aito Kauravispi kuorruttaa ja täyttää juhlien herkullisimmat täytekakut. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton Aito Kaurajuoma Barista on täydellinen kaveri kahville joko sellaisenaan tai kuumaksi tai kylmäksi vaahdotettuna. Aito Kaurajuoma Barista soveltuu myös monipuolisesti ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tutustu Kaslink Aito -tuotteisiin

Kaurajuoma Barista

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä