Kylmän kahvin uusi kaava

Kylmä kahvi on yksi nopeimmin kasvavia trendejä maailmanlaajuisilla juomamarkkinoilla ja kaikkialla Euroopassa. Suomessa kylmien kahvijuomien nauttiminen on kasvanut kaikissa ikäryhmissä viimeisen vuoden aikana*.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Gustav Paulig

Kuvat

Gustav Paulig

Avaa sekoita & tarjoile

Cold brew -kahvitiivisteen maku on pehmeä, eikä siitä löydy karvautta. Tiiviste on puhtaista raaka-aineista valmistettu luomutuote, jossa ei ole muuta kuin kahvia ja vettä. Toisin kuin muut trendikkäät kahvivaihtoehdot, cold brew -juomien teko ei vaadi kalliita laitteita tai pitkiä koulutuksia eikä laatuvaihteluita tarvitse pelätä. Valmis tiiviste takaa täydellisen maun joka lasilliseen.

Cold Brew -tiivisteestä kahvin makua myös ruuanlaittoon


Cold brew on uskomattoman monikäyttöinen kahvi, josta voi tehdä kahviuntuvikolle maukkaan jäälatten ja asiaan perehtyneelle kahvitonicin – molemmat samasta tiivisteestä. Yhdestä tiivistepurkista valmistat 10 kpl hyväkatteisia kahvijuomia. Juomien lisäksi cold brew -kahvitiiviste sopii käytettäväksi myös ruuanlaittoon, leivontaan sekä jälkiruokien maustamiseen.

Kotibaristat kylillä

Kuluttajien kahvitietämys on kehittynyt kotona pandemian aikana. He haluavat nyt laadukkaampaa kahvia sekä uusia ja kiinnostavia kahvielämyksiä. Monet nuoret kuluttajat kaipaavat terveellisiä, puhtaista ainesosista valmistettuja alkoholittomia virvoitusjuomia. He haluavat jatkuvasti jotakin uutta ja jännittävää.

Voit lisätä tiivisteeseen vettä, jos haluat tehdä cold brew’n mustana. Jos käytät maitoa, lopputuloksena on cold brew latte. Tai sitten voit hurjastella ja käyttää pohjana mitä tahansa sitruunalimsasta ginger aleen. Vain mielikuvitus on rajana. Tässä sinulle testattavaksi huikean hyvä resepti.

Resepti: Rose Pomengranate Cold Brew Spritzer

  • 100 ml Paulig Cold Brew –kahvitiivistettä
  • 80 ml granaattiomena-mehua
  • 50 ml ruusulimonadia
  • jäitä
  • limeviipaleen mehu
  • granaatinomenan siemeniä ja limeä koristeluun

Valmista näin:

  1. Täytä lasi jäillä.
  2. Kaada mehu ja limonadi lasiin.
  3. Lisää kahvitiiviste ja purista mukaan limeviipaleen mehu.
  4. Koristele granaattiomenan siemenillä ja limeviipaleella.

*) Take away coffee tracking FINLAND, 2021 (Taloustutkimus, Paulig)

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä